Een Beeline-netwerk Opzetten

Inhoudsopgave:

Een Beeline-netwerk Opzetten
Een Beeline-netwerk Opzetten

Video: Een Beeline-netwerk Opzetten

Video: Een Beeline-netwerk Opzetten
Video: Настройка интернета Билайн Россия 2024, Mei
Anonim

Internet is tegenwoordig al lang een integraal onderdeel van het leven van veel jonge mensen. Zelfs volwassenen en senioren proberen het gebruik van internet voor verschillende doeleinden onder de knie te krijgen. Er zijn een groot aantal aanbieders, d.w.z. bedrijven die gespecialiseerd zijn in het verstrekken van internettoegang aan gebruikers. Vaak zijn er situaties waarin u de toegang tot bepaalde bronnen op het netwerk onafhankelijk moet configureren en soms gewoon verbinding moet maken met internet zonder hulp van iemand. Als uw provider "Beeline" is, dan is het niet zo moeilijk om dit te doen.

Een beeline-netwerk opzetten
Een beeline-netwerk opzetten

Noodzakelijk

beheerdersaccount

instructies:

Stap 1

Sluit de netwerkkabel aan die door de installateurs van het bedrijf "Beeline" naar uw huis is verlengd en zorg ervoor dat deze netwerkkaart is aangesloten en actief is. Geef in de instellingen van het lokale netwerk, dat verschijnt na het aansluiten van de kabel, de automatische selectie van het IP-adres en de gewenste DNS-server op. Dit is een voorwaarde voor de aanbieder, aangezien: de router verdeelt het IP zelf.

Stap 2

Open achtereenvolgens de volgende menu's:

Start -> Configuratiescherm -> Netwerkcentrum -> Een nieuwe verbinding of netwerk instellen. Selecteer de items "Verbinden met een werkplek", "Gebruik mijn internetverbinding (VPN)".

Stap 3

Voer een naam van de bestemming in. Voer in de regel "Internetadres" tp.internet.beeline.ru in.

Stap 4

Voer in de regel "Gebruiker" uw persoonlijke nummer in dat in de overeenkomst is gespecificeerd en geef het wachtwoord op. Klik op "Verbinden".

Stap 5

Ga nu naar Start -> Configuratiescherm -> Netwerkcentrum -> Adapterinstellingen wijzigen. Open de eigenschappen van uw nieuwe VPN-verbinding. Ga naar het tabblad "Beveiliging". Specificeer VPN-type: automatisch, gegevensversleuteling: optioneel (ook zonder versleuteling verbinding maken). Sla de instellingen op.

Aanbevolen: