Hoe De Village-app Werkt Tegen Onjuist Parkeren

Hoe De Village-app Werkt Tegen Onjuist Parkeren
Hoe De Village-app Werkt Tegen Onjuist Parkeren

Video: Hoe De Village-app Werkt Tegen Onjuist Parkeren

Video: Hoe De Village-app Werkt Tegen Onjuist Parkeren
Video: Hoe werkt mobiel parkeren met de app? 2024, Mei
Anonim

Onlangs was er nieuws over het bestaan van twee projecten tegelijk die helpen bij het parkeren. Een daarvan was van Mercedes, waardoor Berlijners lege stoelen konden vinden. De tweede Russische productie is de Village-applicatie, die is ontworpen om burgers te ontmaskeren die verkeerd hebben geparkeerd.

Hoe de Village-app werkt tegen onjuist parkeren
Hoe de Village-app werkt tegen onjuist parkeren

Applicatie “Parkeerdouche. The Village: Parking werd gepubliceerd door de stadskrant The Village. Het programma moet de incidentie van oneigenlijk parkeren verminderen.

Dankzij de applicatie kunt u nu een foto maken van een verkeerd geparkeerde auto en het kenteken. Vervolgens kunt u in de database informatie over de auto (kleur, carrosserietype) invoeren, evenals de coördinaten van de plaats. De foto van de indringer wordt op het dorpsportaal geplaatst en bewoners van nabijgelegen huizen kunnen deze zien. Wanneer u het artikel wilt lezen, verschijnt er een banner met informatie over de indringer op het scherm. Net zoals een auto op straat voetgangers blokkeert, belemmert een banner op een website het lezen van artikelen. Om van het beeld af te komen, is het noodzakelijk om een bericht over de overtredende persoon op sociale media te verspreiden. Een onverschillige gebruiker kan de banner natuurlijk gewoon uitschakelen.

Zo zouden de eigenaren van verkeerd geparkeerde auto's bekend moeten worden op het Runet-nieuws. Ze zijn te herkennen aan zowel vrienden als buren met collega's. Volgens de auteurs van het project moet zo'n sociaal project de situatie op straat ten goede helpen veranderen.

Voor een meer gedetailleerde kennismaking met het programma kunt u naar de projectwebsite gaan en de applicatie "The Village: Parking" gratis downloaden op Google Play en de App Store. Bovenstaand project werd bekroond met de hoofdprijs op het Cannes Lions 2012 International Advertising Festival in de categorie Mobile Lions. Bovendien zijn er al verzoeken om de applicatie te gebruiken verzonden vanuit de VS, het VK, Israël, Duitsland en Japan.

Een van de nadelen van het programma noemen gebruikers het feit dat het programma, waarvan de doelgroep voornamelijk Russische burgers zijn, in het Engels is. Zelfs de promovideo's zijn in het Engels, waardoor de Village thuis niet in populariteit groeit.

Zo heeft de belichaming van Russisch internetplezier - het fotograferen van op de verkeerde plaats geparkeerde auto's en vervolgens afbeeldingen op het netwerk plaatsen - nu een technische belichaming gekregen en een sociale status bereikt.

Aanbevolen: