Hoe Opwegen Tegen De Koelkastdeur Atlant

Inhoudsopgave:

Hoe Opwegen Tegen De Koelkastdeur Atlant
Hoe Opwegen Tegen De Koelkastdeur Atlant

Video: Hoe Opwegen Tegen De Koelkastdeur Atlant

Video: Hoe Opwegen Tegen De Koelkastdeur Atlant
Video: Перевесить дверь холодильника ATLANT 60 и 40 серии. Как перенавесить дверь холодильника 2024, April
Anonim

De opstelling van meubels in de keuken vereist soms de noodzaak om de koelkastdeur opnieuw op te hangen om het gemakkelijker te maken om aan voedsel te komen. Winkelmedewerkers kunnen deze handeling uitvoeren voordat ze een garantie of speciale reparatieservice afgeven, en u kunt ook proberen de deur van de Atlant-koelkast zelf opnieuw op te hangen.

Hoe opwegen tegen de koelkastdeur atlant
Hoe opwegen tegen de koelkastdeur atlant

instructies:

Stap 1

Neem contact op met de medewerkers van de winkel waar je de Atlant koelkast koopt. Vertel ze dat je de deur eraan moet hangen. Deze service wordt volledig gratis aangeboden. Dan kunt u een garantiecertificaat ontvangen met de relevante informatie. Deze methode kan alleen worden uitgevoerd tot de laatste kassa. Anders zullen de winkelmedewerkers u doorverwijzen naar de serviceafdeling, waar deze service een bepaald bedrag zal kosten.

Stap 2

Neem contact op met de reparateur van Atlant koelkasten. Zeg hem dat je de deur moet verplaatsen. Spreek de datum van het werk af en ontdek de kosten van de service. Als u geen geld wilt uitgeven, kunt u proberen de deur zelf te overtreffen.

Stap 3

Leeg de koelkast van al het voedsel, verwijder planken en laden. Schakel het apparaat uit en ontdooi. Daarna kunt u beginnen met reparatiewerkzaamheden. Leg de Atlant koelkast op de grond met de deur naar boven, zorg ervoor dat de bovenste steunen niet zijn verschoven en de radiator niet beschadigd is.

Stap 4

Zoek de bouten in de groeven die de voorpoten van de koelkast vasthouden. Schroef ze los en leg de stoppers bloot waarmee de pinnen van de vriezerdeur vastzitten. Verwijder ze om de onderste deuras naar de andere kant te verplaatsen. Verwijder vervolgens de vriezerdeur en verplaats de eindkappen naar de andere kant.

Stap 5

Open de koelkastdeur om toegang te krijgen tot twee schroeven. Door ze los te draaien, kunt u het koelkastmasker verwijderen. Verwijder de beugel van de bovenste as en schroef deze los en verplaats hem vervolgens naar de andere kant. Plaats de plastic plug terug en plaats het koelkastmasker terug.

Stap 6

Druk op de vergrendeling, die zich in het handvat van de Atlant-koelkast bevindt, en probeer deze eruit te duwen. Wees voorzichtig, want dit onderdeel kan gemakkelijk breken. Gebruik een schroevendraaier om de vergrendeling in het apparaat te voelen om de handgreep te verwijderen. Plaats de pluggen terug aan de zijkanten van de koelkastdeur en zet de hendel in de tegenovergestelde positie.

Aanbevolen: