Bescherming Tegen Het Lezen Van Informatie: Hoe Te Installeren?

Inhoudsopgave:

Bescherming Tegen Het Lezen Van Informatie: Hoe Te Installeren?
Bescherming Tegen Het Lezen Van Informatie: Hoe Te Installeren?

Video: Bescherming Tegen Het Lezen Van Informatie: Hoe Te Installeren?

Video: Bescherming Tegen Het Lezen Van Informatie: Hoe Te Installeren?
Video: Gasinstallaties in de praktijk 2024, Maart
Anonim

Om informatie te lezen, zijn er zowel standaardtools voor het besturingssysteem als aanvullende software. Houd er rekening mee dat in sommige gevallen het uitlezen van gegevens mogelijk niet beschikbaar is vanwege de geïnstalleerde beveiliging van de geheugenmodule.

Bescherming tegen het lezen van informatie: hoe te installeren install
Bescherming tegen het lezen van informatie: hoe te installeren install

Noodzakelijk

aansluitkabel of kaartlezer

instructies:

Stap 1

Om gegevens over de informatie op de harde schijf van uw computer te verkrijgen, gaat u naar het hoofdmenu en selecteert u de schijf waarin u geïnteresseerd bent. Klik met de rechtermuisknop op het pictogram en selecteer Eigenschappen in het contextmenu.

Stap 2

Wacht daarna tot het systeem klaar is met het lezen van de informatie. Bekijk de gegevens met betrekking tot de bestanden, mappen en de hoeveelheid informatie op dit opslagmedium. Hetzelfde geldt voor externe harde schijven, geheugenkaarten, enzovoort.

Stap 3

Om informatie over de statistieken van het geheugen van uw mobiele telefoon te lezen, gaat u naar het hoofdmenu in Bestandsbeheer en selecteert u het type geheugen waarin u geïnteresseerd bent - extern (verwijderbare opslag) of intern (telefoongeheugen).

Stap 4

Selecteer daarna eigenschappen in het contextmenu en bekijk informatie over het volume dat door de bestanden wordt ingenomen. U kunt dit ook doen door uw telefoon op uw computer aan te sluiten met een speciale kabel die bij uw mobiele apparaat wordt geleverd. Soms is dit alleen beschikbaar via het meegeleverde softwaremenu.

Stap 5

Gebruik speciale adapters om informatie te lezen van media waarvan de connector niet in uw computer is voorzien. Je kunt ze kopen in de winkels van huishoudelijke en computerapparatuur in je stad, maar ook bestellen in verschillende online winkels. Hetzelfde geldt voor hardware met een fysieke geheugenmodule erin. Meestal hebben moderne apparaten speciale draden in hun configuratie om verbinding te maken met de USB-interface van een computer of andere poorten.

Stap 6

Let op het hoofdmenu van het apparaat waarvan je de informatie wilt lezen. Het is mogelijk dat het menu een programma biedt dat service- en systeeminformatie weergeeft. Kijk ook op internet naar beschikbare programma's voor dit doel.

Aanbevolen: