Informatie Lezen?

Inhoudsopgave:

Informatie Lezen?
Informatie Lezen?

Video: Informatie Lezen?

Video: Informatie Lezen?
Video: informatie lezen 2024, April
Anonim

Als u een USB-flashstation gebruikt, kunt u het probleem onder ogen zien dat u een bepaalde hoeveelheid informatie die erop is opgeslagen niet leest. Deze informatie neemt ruimte in beslag, maar is niet leesbaar. Om er toegang toe te krijgen, moet u de hulp inroepen van speciale programma's.

Informatie lezen?
Informatie lezen?

instructies:

Stap 1

Steek de USB-stick in de USB-connector van uw personal computer. Zorg ervoor dat u deze scant op virussen, terwijl de database met viruskenmerken van uw antivirusprogramma up-to-date moet zijn. Begin met het lezen van informatie. Dubbelklik eerst op het pictogram "Deze computer" op uw bureaublad. Er verschijnt een venster voor je. Zoek het verbindingspictogram van de USB-flashdrive erin. Klik erop met de rechtermuisknop. Selecteer Eigenschappen in het contextmenu.

Stap 2

Kijk hoeveel geheugen in gebruik is. Sluit dit venster. Navigeer naar de inhoud van de flashdrive. Selecteer alle bestanden en mappen, klik met de rechtermuisknop op het geselecteerde gebied. Selecteer in het menu dat verschijnt opnieuw het item "Eigenschappen". Als de grootte van de geselecteerde bestanden niet overeenkomt met de totale hoeveelheid gegevens die u kort daarvoor hebt bekeken, betekent dit dat er verborgen informatie op de flashdrive staat die niet kan worden gelezen.

Stap 3

Probeer verborgen bestanden te vinden met behulp van de standaardzoekfunctie van het besturingssysteem. Klik op de werkbalk met de linkermuisknop op het vergrootglaspictogram. Selecteer in de zoekopties Verborgen bestanden en mappen weergeven. Selecteer uw USB-flashstation als zoekmap. Voer een zoekopdracht uit. Als deze methode niet de gewenste resultaten oplevert, moet u een bestandsbeheerder downloaden en installeren op uw pc om de informatie te kunnen lezen.

Stap 4

Installeer en voer Total Commander uit. Ga naar je USB-stick. Meestal weerspiegelt deze bestandsbeheerder de volledige inhoud van de media, ongeacht de instellingen. Blader door de lijst met bestanden op uw flashstation.

Stap 5

Open tegelijkertijd de USB-stick via het programma "Explorer". Controleer de lijsten. Kijk of er nieuwe bestanden zijn gevonden. Zo ja, kijk dan welke eigenschappen eraan zijn toegewezen en welke dat zijn. Verwijder ze indien nodig van uw flashstation.

Aanbevolen: