Bescherming Van Je Telefoon Verwijderen Your

Inhoudsopgave:

Bescherming Van Je Telefoon Verwijderen Your
Bescherming Van Je Telefoon Verwijderen Your

Video: Bescherming Van Je Telefoon Verwijderen Your

Video: Bescherming Van Je Telefoon Verwijderen Your
Video: How YOU SHOULD Remove a Screen Protector from Your Phone 2024, April
Anonim

Er zijn verschillende soorten blokkering waarmee de eigenaar van een mobiele telefoon te maken kan krijgen: simkaartblokkering, telefoonblokkering en fabrieksoperatorblokkering. Wanneer u uw telefoon ontgrendelt tegen een van deze soorten beveiliging, moet u een van de aanbevelingen volgen, respectievelijk met het type vergrendeling.

Bescherming van je telefoon verwijderen your
Bescherming van je telefoon verwijderen your

instructies:

Stap 1

Wanneer de simkaart is geblokkeerd, blijft de telefoon zelf werken. Dit type blokkering kan optreden wanneer de pincode onjuist is ingevoerd. Gebruik de pack-code om te ontgrendelen. Neem contact op met het vertegenwoordigingskantoor van uw mobiele operator als de kaart met de simkaart verloren is gegaan. Als de simkaart op u is geregistreerd, is uw paspoort vereist, anders - het paspoort van de persoon bij wie deze is geregistreerd. U krijgt een duplicaat simkaart, waarna u kunt bellen.

Stap 2

Fabrieksblokkering kan optreden als u een telefoon hebt gekocht die alleen bedoeld is voor gebruik in het netwerk van de provider waaronder deze is geblokkeerd. Anders moet u de ontgrendelingscode invoeren wanneer u de telefoon inschakelt. Neem contact op met de fabrikant van uw mobiele telefoon of het bedrijf dat het slot heeft geleverd. U moet het serienummer van de telefoon (IMEI) opgeven, evenals de persoonlijke informatie die tijdens de registratie is verstrekt. Draai de telefoon anders zelf om of neem contact op met het servicecentrum om de telefoon te ontgrendelen.

Stap 3

De telefoonvergrendeling is ontworpen om de persoonlijke gegevens van de eigenaar van de telefoon intact te houden in geval van verlies of diefstal. In dit geval is de telefoon volledig geblokkeerd. Om te ontgrendelen, moet u contact opnemen met de fabrikant of een flits uitvoeren. Neem contact op met de vertegenwoordiger van de fabrikant om de fabrieksresetcodes en de firmwareresetcodes op te vragen. Houd er rekening mee - als de firmware op nul wordt gezet, worden al uw persoonlijke gegevens gewist, zoals in het geval van een knipperen. Volg bij het flitsen zorgvuldig de instructies en neem bij twijfel over uw eigen kunnen contact op met het servicecentrum voor flitsen.

Aanbevolen: