Een Nummer Van De Radio Opnemen

Inhoudsopgave:

Een Nummer Van De Radio Opnemen
Een Nummer Van De Radio Opnemen

Video: Een Nummer Van De Radio Opnemen

Video: Een Nummer Van De Radio Opnemen
Video: GELUID OPNEMEN || Audacity Tutorial [Nederlands/Dutch] 2024, April
Anonim

Ben je ooit zo'n situatie tegengekomen waarbij je favoriete nummer lange tijd op de radio is gespeeld, maar je het niet kunt kopen of downloaden. We willen je blij maken dat er veel manieren zijn om een nummer op te nemen dat op de radio wordt uitgezonden. Waarschijnlijk heb je al alles wat je nodig hebt. Mogelijk hebt u een aantal programma's nodig die u gemakkelijk en een beetje tijd van internet kunt halen.

Een nummer van de radio opnemen
Een nummer van de radio opnemen

instructies:

Stap 1

Leen een microfoon van je vrienden en installeer een programma voor het opnemen van live geluid op je computer, je hebt een minimum aan kennis nodig om één track op te nemen, en terwijl je wacht op de compositie die je nodig hebt, heb je tijd om de software volledig te bestuderen je hebt geïnstalleerd. Het belangrijkste is om het begin niet te missen, wat betekent dat je je niet laat afleiden door vreemde zaken, wat tijd besteedt aan het luisteren naar muziek op de radio en het juiste moment niet mist. Na het einde van de track, voltooi de opname en luister naar het resultaat.

Stap 2

Vind de gewenste radiofrequentie met behulp van de radio van uw computer. Met dit programma kun je het zonder microfoon doen, maar je zult wel moeten knutselen met het aanpassen van de gewenste radiogolf, aangezien dit niet altijd snel en efficiënt kan, zodat er geen onnodige interferentie en ruis is. Nogmaals, wacht gewoon op het nummer dat je graag speelt en zet het op de plaat. Schakel alle niet-opnameprogramma's uit. Een geladen besturingssysteem kan de kwaliteit van de opname beïnvloeden - er kunnen lussen en onregelmatigheden bij het afspelen optreden.

Stap 3

Als je niet de mogelijkheid hebt om te wachten op het gewenste nummer, gebruik dan de eerste of tweede methode, zet het radiostation op de plaat en ga verder met je bedrijf, ga naar huis, blader door de resulterende opname, zoek je nummer ertussen en gewoon het moment uitsnijden. Als er iemand anders dan jij thuis is, kun je beter de tweede optie gebruiken, omdat onnodige en onnodige geluiden op de microfoon kunnen worden opgenomen.

Aanbevolen: