Een Nummer Opnemen Bij Karaoke

Inhoudsopgave:

Een Nummer Opnemen Bij Karaoke
Een Nummer Opnemen Bij Karaoke

Video: Een Nummer Opnemen Bij Karaoke

Video: Een Nummer Opnemen Bij Karaoke
Video: Joost Nius - Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben ( KARAOKE ) Lyrics 2024, Maart
Anonim

Karaoke is een vorm van amateurmuziek maken. De essentie is de uitvoering van een lied met een opgenomen instrumentale begeleiding. In de regel bevat het naast de harmonische basis ook een nummer met een melodie, die de zanger helpt om door het nummer te navigeren en zonder vals te zingen. Maar een audiobestand met dergelijke begeleiding kan ook de basis worden voor het opnemen van een nummer thuis.

Een nummer opnemen bij karaoke
Een nummer opnemen bij karaoke

Noodzakelijk

  • - Microfoon;
  • - Een computer met een geïnstalleerde geluidseditor of die overeenkomt met de systeemvereisten van de editor;
  • - Karaoke met geluidsbestanden.

instructies:

Stap 1

Installeer eerst een willekeurige geluidseditor op uw computer: Adobe Audition. Sony Sound Forge, Audacity of andere handige. U kunt het bijvoorbeeld downloaden op de website amdm.ru (link hieronder). Pak het archief uit, voer het installatiebestand uit, voer het wachtwoord in (www.amdm.ru). Volg de instructies van het installatieprogramma en registreer het programma als u klaar bent.

Stap 2

Start het bewerkingsprogramma. Open er een karaoke-bestand in, sleep het naar het begin van een van de nummers. Activeer de aangrenzende track voor opname. Sluit een microfoon aan op de audio-ingang in de geluidskaart, druk indien nodig op de aan/uit-knop.

Stap 3

Sluit de deur in de kamer, verwijder jezelf van alle bronnen van onnodige geluiden: vraag mensen om te vertrekken, verdrijf de dieren. Klik op de opnameknop.

Stap 4

Zing het hele lied van begin tot eind. Als je goed bent met techniek, neem dan op in delen: lead, refrein, tweede lead, etc. Zing het refrein niet opnieuw, maar kopieer en plak het in het juiste gedeelte van de track. In de eerste versie van de opname zul je onvermijdelijk verschillende fouten maken: reserveringen, onwaarheden, boventonen, enz. Je zult het hele nummer van begin tot eind opnieuw moeten zingen. In het tweede geval hoeft u slechts één stuk opnieuw te zingen.

Aanbevolen: