Geld Opnemen Van Een Beeline-nummer?

Inhoudsopgave:

Geld Opnemen Van Een Beeline-nummer?
Geld Opnemen Van Een Beeline-nummer?

Video: Geld Opnemen Van Een Beeline-nummer?

Video: Geld Opnemen Van Een Beeline-nummer?
Video: Euro opnames Binance opgeschort, hoe alsnog je geld opnemen. 2024, April
Anonim

Vaak zijn er situaties waarin u contant geld nodig heeft om diensten of goederen te betalen, terwijl er voldoende saldo op de rekening van de mobiele provider staat. Niet iedereen weet hoe je geld van een telefoonnummer kunt opnemen of overzetten naar een kaart. Abonnees van de grote drie federale en enkele regionale mobiele operators hebben zo'n kans.

Hoe geld opnemen van een Beeline-nummer?
Hoe geld opnemen van een Beeline-nummer?

In de meeste gevallen kunt u geld van uw telefoon opnemen in een elektronische portemonnee: WebMoney, YandexMoney of Qiwi. Als zo'n portemonnee niet bestaat, is het tijd om ermee te beginnen, het kost niet veel tijd. U moet echter weten dat het alleen mogelijk is om geld van telefoon naar kaart over te schrijven als de persoonlijke gegevens van de eigenaar van de portemonnee zijn aangegeven. Daarna kunt u uw e-wallet-account snel aanvullen vanaf uw telefoonnummer.

Geld opnemen van een Beeline-telefoon

Om dit te doen, kunt u een speciale service gebruiken genaamd "Mobi-geld". Met zijn hulp kunt u geld opnemen van Beeline en overboeken naar uw rekening bij elke bank of opnemen met behulp van het Unistream-systeem, terwijl de overboeking bij elke bank kan worden ontvangen. In het gedeelte "Betaling" kunt u met succes uw account opwaarderen of geld opnemen van uw telefoonnummer.

Op de officiële website kan een Beeline-client:

  • geld overboeken van rekening naar kaart;
  • naar een ander telefoonnummer in Rusland en de GOS-landen;
  • gebruik het geldoverboekingssysteem CONTACT;
  • de lening terugbetalen;
  • betalen voor aankopen of diensten;
  • kaartjes kopen, boetes betalen en achterstallige belastingen afbetalen.

Het is heel eenvoudig om hier geld over te maken, de volledige functionaliteit van de site is zo duidelijk mogelijk. Hiervoor dient u een formulier in te vullen op de Beeline. Geld , krijg een wachtwoord om toegang te krijgen tot de service en een opname aan te vragen. In dit geval dient u alle voorgestelde velden zo volledig mogelijk in te vullen. Daarna moet er een bevestiging en een geheime code uit het systeem komen, waarmee u geld kunt ontvangen bij het UNISTREAM-afhaalpunt.

Op andere manieren geld opnemen van een mobiele telefoon

… Het bericht moet Uni bevatten Volledige naam van de afzender Bedrag in roebels Volledige naam van de ontvanger. Nadat u een reactie van het systeem van 8464 heeft ontvangen, moet u ervoor zorgen dat de ingevoerde gegevens correct zijn en de ingevoerde gegevens bevestigen door op het bericht te reageren. De tekst moet indicator 1 bevatten. Daarna wordt het geld plus commissie van de rekening afgeschreven en wordt er een bericht met een code naar het telefoonnummer gestuurd, waarmee het mogelijk is om een UNISTREAM-overboeking te ontvangen.

In dit geval wordt het benodigde bedrag binnen enkele minuten overgemaakt naar de opgegeven elektronische portemonnee, van waaruit geld kan worden opgenomen op traditionele wijze: via wisselkantoren, bankoverschrijving. Het nadeel van deze methoden is dat de transactiekosten vrij hoog zijn. Daarnaast moet je er eerst voor zorgen dat de mobiele operator is opgenomen in de lijst met bedrijven waarvoor deze dienst beschikbaar is. In de regel zijn er geen beperkingen voor Beeline-klanten.

Als u de overeenkomst met een gsm-operator wilt beëindigen, terwijl er nog een bepaald bedrag op de rekening staat, moet u naar het kantoor van de gsm-operator gaan en een verklaring schrijven om de overeenkomst te beëindigen. In dit geval zal het bedrijf het saldo overmaken naar de opgegeven bankrekening.

Aanbevolen: