Hoe Kies Je Een Betrouwbare Koelkast?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Betrouwbare Koelkast?
Hoe Kies Je Een Betrouwbare Koelkast?

Video: Hoe Kies Je Een Betrouwbare Koelkast?

Video: Hoe Kies Je Een Betrouwbare Koelkast?
Video: Calorieën berekenen en voeding bijhouden met My Fitness Pal // OPTIMAVITA 2024, Mei
Anonim

De koelkast is onmisbaar en het grootste huishoudelijke apparaat in elk huis. Momenteel zijn koelkasten met twee compartimenten meer wijdverbreid. Je kunt leven zonder stofzuiger, keukenmachine of zelfs een gas- of elektrisch fornuis - maar je kunt niet zonder een koelkast in huis. Om een betrouwbare koelkast te kiezen, moet u de volgende regels volgen.

Hoe kies je een betrouwbare koelkast?
Hoe kies je een betrouwbare koelkast?

instructies:

Stap 1

De afmetingen van de koelkast moeten iets kleiner zijn dan de grootte van de deuropeningen in de lift, de toegangsdeur naar de kamer en het appartement. Dit geldt met name voor grote en diepe Side-by-Side-modellen.

Stap 2

Het is de moeite waard om van tevoren te bedenken waar je het gaat installeren. Om dit te doen, is het de moeite waard om niet alleen het gebied van de koelkast zelf te overwegen, maar ook de omringende ruimte. Geef de machine visueel weer in een open toestand, zodat deze de doorgang en toegang tot andere objecten niet kan belemmeren. Bij sommige modellen is het zelfs mogelijk om de zijkant van de deuropening te veranderen.

Stap 3

Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan het "No Frost" -systeem dat in de koelkast is geïnstalleerd, waardoor constant ontdooien wordt voorkomen. Maar op aanbeveling van specialisten moet deze apparatuur nog steeds periodiek worden uitgeschakeld, minstens één keer per jaar voor preventieve reiniging.

Stap 4

Het binnenoppervlak van de koelkast is alleen gemaakt van plastic dat geschikt is voor levensmiddelen. Daarom, als u enkele subtiliteiten kent, kunt u gemakkelijk een goed polymeer onderscheiden van een nep. Omdat grondstoffen van lage kwaliteit een sterke onaangename geur afgeven, verkopen gewetenloze verkopers dergelijke koelkasten pas nadat ze op een stopcontact zijn aangesloten. Omdat plastic in de kou meestal bevriest en geen sterke geur verspreidt, maar zodra je de stroom naar het apparaat uitschakelt, zal de geur weer verschijnen. Daarom moet de koelkast in eerste instantie alleen worden gekozen als deze is uitgeschakeld.

Stap 5

Bij het kiezen van het volume van de koelkast, moet u zich laten leiden door het aantal gezinsleden. Dus voor een gezin van drie of vier personen is apparatuur met een inhoud van 300 - 320 liter best geschikt. Hoewel veel mensen zich vaker laten leiden door het principe 'hoe meer, hoe beter'.

Stap 6

Let op het geluidsniveau van de koelkast. Hij zou je op geen enkele manier moeten irriteren. Maar houd er rekening mee dat het over het algemeen bijna onmogelijk is om dit apparaat stil te laten werken. Alleen in grote apparaten kunnen speciale geluidsabsorberende materialen worden geïnstalleerd of afzonderlijke onderdelen worden geïsoleerd, en in koelkasten zijn er slechts twee - een ventilator en een compressor.

Stap 7

Het is de moeite waard om aandacht te besteden aan de elastische rubberen afdichtingen op de deuren, aan de strakheid en soepelheid van hun sluiting. Op sommige modellen kunnen speciale deurdrangers worden geïnstalleerd, waardoor u niet per ongeluk een kleine spleet kunt achterlaten vanwege een slecht gesloten deur. De geïnstalleerde speciale uitschuifbare handgrepen zorgen ervoor dat u de koelkastdeuren gemakkelijk kunt openen, zelfs als uw handen druk zijn.

Aanbevolen: