Hoe Kies Je Een Betrouwbare USB-stick?

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Betrouwbare USB-stick?
Hoe Kies Je Een Betrouwbare USB-stick?

Video: Hoe Kies Je Een Betrouwbare USB-stick?

Video: Hoe Kies Je Een Betrouwbare USB-stick?
Video: 16GB, 32GB, or 64GB MacBook Pro? How to Decide | Mark Ellis Reviews 2024, Mei
Anonim

USB-sticks zijn een van de meest populaire manieren om gegevens over te dragen en op te slaan. Flash-drives zijn een bijna onvervangbare gegevensopslag die verstandig en zorgvuldig moet worden gekozen.

Hoe kies je een betrouwbare USB-stick?
Hoe kies je een betrouwbare USB-stick?

Tegenwoordig is het bijna onmogelijk om je een leven voor te stellen zonder een USB-stick. Ze worden overal gebruikt: op het werk, in de auto, thuis, op school, enz. Natuurlijk kan de koper, als hij naar een elektronicawinkel komt, absoluut elke flashdrive kiezen, maar men moet niet hopen dat deze lang genoeg zal werken. Om een echt goede, hoogwaardige en betrouwbare USB-drive te vinden, moet je enige kennis hebben. In de winkel kunnen verkoopadviseurs u adviseren over het product van niet de beste kwaliteit, zelfs als de flashdrive een groot volume heeft. Om ervoor te zorgen dat uw uiteindelijke keuze op een goed product valt, moet u eerst de parameters bepalen, namelijk: de maximale geheugencapaciteit van de USB-drive, de snelheid van het lezen en schrijven van bestanden, de grootte en sterkte van de behuizing.

Geheugen grootte

De hoeveelheid geheugen is voor de overgrote meerderheid van kopers van USB-drives de fundamentele factor waar ze absoluut al hun aandacht op richten. Aan de ene kant klopt dit, maar aan de andere kant ook niet. Tegenwoordig kun je in de winkel flashdrives vinden met verschillende hoeveelheden geheugen (van enkele megabytes tot 32 gigabytes en meer). Deze factor is natuurlijk van invloed op de kosten van een flashdrive, maar toch zijn USB-drives relatief goedkoop, vooral omdat deze markt voortdurend evolueert. Het is beter om te kiezen voor een goede USB-drive, die minimaal 16 of 32 GB geheugen zal hebben.

Lees- en schrijfsnelheid van gegevens

De snelheid van het lezen en schrijven van bestanden is verre van de laatste waarde, hoewel velen zich hier niet eens op focussen. Deze benadering is buitengewoon schandalig, omdat je een USB-flashstation met een grote hoeveelheid geheugen kunt kopen, maar het uploaden van gegevens ernaar en het bekijken ervan kan behoorlijk problematisch zijn. Bovendien kan de gebruiker met een slechte schrijfsnelheid de USB-flashdrive niet volledig vullen of op zijn minst de ruimte minimaal vullen. Je kunt het beste een flashdrive kiezen die een schrijf- en leessnelheid heeft van minimaal 16 MB/s.

Grootte en sterkte van de behuizing:

Wat betreft het laatste aspect - de grootte en sterkte van de behuizing, is het het beste om uw voorkeur te geven aan die opties met minder complexe elementen. In het geval dat bijvoorbeeld een flashdrive uit de behuizing schuift, zal deze u hoogstwaarschijnlijk niet lang genoeg trouw van dienst kunnen zijn. U kunt het beste een gewone USB-stick met deksel kopen. Wat betreft de grootte zelf, koop geen onregelmatig gevormde flashdrive of gewoon te grote USB-drives. Dit komt door het feit dat je meestal een USB-drive in je zak moet dragen, bijvoorbeeld in een jas, en een grote schijf nauwelijks in een kleine zak kunt stoppen.

Aanbevolen: