Hoe Kies Je Een Betrouwbare Smartphone

Inhoudsopgave:

Hoe Kies Je Een Betrouwbare Smartphone
Hoe Kies Je Een Betrouwbare Smartphone

Video: Hoe Kies Je Een Betrouwbare Smartphone

Video: Hoe Kies Je Een Betrouwbare Smartphone
Video: Android-schillen uitgelegd: zo kies je smartphone-software | Kooptips | Vraag het SmartphoneMan! 2024, April
Anonim

Het kiezen van een mobiele gadget lijkt een ontmoedigende taak. De markt biedt een enorm assortiment aan modellen van verschillende fabrikanten, in verschillende prijscategorieën, op verschillende platforms. Welke is het meest betrouwbaar?

Hoe kies je een betrouwbare smartphone
Hoe kies je een betrouwbare smartphone

Noodzakelijk

  • - gebruiksaanwijzingen voor verschillende modellen;
  • - hulp van de manager.

instructies:

Stap 1

Leer zoveel mogelijk over smartphones in het algemeen. Op welke platforms ze zijn gebouwd, welke functionaliteit ze hebben, ontdek de prijzen. Bepaal zelf welke van de vele functies van een smartphone echt relevant voor je zijn, misschien heb je helemaal geen smartphone nodig, maar een gewone “dialer”. Vraag iemand die je kent of het touchscreen moeilijk is om aan te wennen. Besteed speciale aandacht aan de betrouwbaarheid van bepaalde modellen en de verstrekte garantie.

Stap 2

Bepaal zelf wat er volgens jou onder het begrip "betrouwbaarheid" moet vallen. Een betrouwbare smartphone start niet uit zichzelf opnieuw op, schakelt niet uit, onderbreekt geen gesprek, weigert niet plotseling om oproepen te ontvangen of andere functies uit te voeren, "vertraagt" niet en de levensduur ervan overschrijdt meestal de garantie.

Stap 3

Het meest betrouwbare platform lijkt iOS te zijn, gepromoot door Apple voor zijn producten. Maar de wereldberoemde iPhone is nauwelijks betaalbaar te noemen. Bovendien kan niet iedereen aan dit platform wennen, veel gebruikers geven de voorkeur aan gadgets op Android. Maar goedkope telefoons op dit platform hebben bijna alle bovengenoemde tekortkomingen, en als ze het leven van de gebruiker te veel bederven, is het beter om te weigeren een dergelijk product te kopen. Toegegeven, sommige eigenaren van HighScreen of Fly gebruiken hun gadgets al enkele jaren en besteden niet veel aandacht aan hun grillen. En de meest betrouwbare van de goedkope zijn de nieuwe Nokia-smartphones op basis van het eigen platform van Asha. Ze zijn erg stabiel in het werk, maar de functionaliteit die ze bieden is veel slechter dan Android uit dezelfde prijsgroep.

Stap 4

Als betrouwbaarheid een bepalende factor is bij het kopen van een smartphone, kijk dan meteen goed naar dure apparaten, duurder dan 10 duizend roebel. De prijs is in dit geval een indirect bewijs van betrouwbaarheid. Hoe duurder het apparaat, hoe betrouwbaarder het is. Binnen dezelfde prijscategorie kun je apparaten van verschillende fabrikanten onder de loep nemen. Het is onwaarschijnlijk dat Lenovo, Fly of Alcatel-gadgets als bijzonder betrouwbaar moeten worden beschouwd. Maar Samsung Galaxi *** of iPhone ***, die altijd met elkaar concurreren om het recht om de markt te domineren, en zich daarom richten op het uitbreiden van de functionaliteit van hun producten en het vergroten van de betrouwbaarheid, zijn waarschijnlijk de meest betrouwbare in gebruik.

Stap 5

Een andere indirecte bevestiging van de betrouwbaarheid van het gekochte apparaat is een extra garantie van twee jaar die wordt opgelegd door de verkopers, waarvoor u slechts een paar honderd roebel hoeft te betalen. Om de een of andere reden wordt deze service niet aangeboden aan kopers van budget Fly'ev, hoogstwaarschijnlijk wetende dat de gebruiker het waarschijnlijk zal gebruiken. Maar als je een Samsung Galaxi Grand Neo koopt, zal de beheerder aanbieden om deze zonder mankeren te gebruiken, terecht in de veronderstelling dat de telefoon waarschijnlijk veel langer dan deze periode probleemloos zal werken.

Stap 6

Bij het kiezen van een betrouwbare smartphone letten we dus op de volgende factoren:

* het merk van het apparaat en de populariteit ervan;

* prijscategorie;

* platform;

* beoordelingen van kennissen, collega's en vrienden, NIET uitgedrukt naar aanleiding van een direct gestelde vraag;

* het gedrag van de beheerder en ander indirect bewijs van de betrouwbaarheid van de gadget.

Aanbevolen: