Een Satelliet Maken

Inhoudsopgave:

Een Satelliet Maken
Een Satelliet Maken

Video: Een Satelliet Maken

Video: Een Satelliet Maken
Video: Romary-Ann en Fransiola maken Javaanse satelliet 2024, Mei
Anonim

Het creëren van satellietsites (uit het Engels - satelliet, satelliet) is een redelijk populaire manier geworden om geld te verdienen op internet. Het is gebruikelijk om naar een satelliet te verwijzen als een afzonderlijke satellietsite die is gemaakt voor promotie in zoekmachines. De satelliet kan zowel bedoeld zijn om zijn projecten te ondersteunen als om verbindingen te verhandelen op de Sape-, TrustLink- of LinkFeed-beurzen.

Een satelliet maken
Een satelliet maken

instructies:

Stap 1

Start het proces van het maken van een satellietsite door een hosting te kiezen. De belangrijkste criteria voor een geïnformeerde keuze kunnen worden beschouwd als de afwezigheid van beperkingen op het aantal gebruikte domeinen, wat nodig is in het geval van uitbreiding van satellieten naar het raster, verkeer en databases. Je moet ook letten op de snelheid van uptime, die een grote rol speelt in de zwerm linkverkoop.

Stap 2

Bepaal waar u domeinnamen wilt kopen. Deze stap is vooral belangrijk bij het maken van een groot aantal satellietsites, omdat u hierdoor de kosten kunt minimaliseren die onvermijdelijk gepaard gaan met het maken van een nieuwe site.

Stap 3

Overweeg methoden om gratis satellietinhoud te kopen, schrijven of kopen. De belangrijkste vereisten voor inhoud zijn uniciteit (minimaal 85%), watergehalte, misselijkheid en naleving van het thema van de site. Grootte is altijd van belang - zorg ervoor dat de grootte van de inhoud die u gebruikt binnen 1000 tekens blijft zonder spaties op de pagina. Gebruik afbeeldingen, reactieformulieren, links en sociale-mediaknoppen om de interne structuur van uw site te creëren. Vergeet niet een contactpagina of pass-through module toe te voegen. Probeer de zijbalk van uw site zo informatief mogelijk te maken.

Stap 4

Kies het meest geschikte Content Management Systeem (CMS). Het meest gebruikt is het systeem voor het maken van satellieten op de WordPress-engine, dat de volgende voordelen heeft: - eenvoud en installatiegemak - een enorme selectie van thema's, sjablonen en add-ons (plug-ins) die de site aantrekkelijk en helder maken; mensen) indien nodig; - de mogelijkheid om gemakkelijk inhoud naar een andere satellietsite te migreren.

Stap 5

Denk na over het indexeringsschema van de satelliet die door zoekmachines wordt gemaakt. Aanbevolen manieren om dit probleem op te lossen zijn: - de gemaakte site laten draaien volgens de vertrouwensbasis van profielen; - de RSS-feed van de site toevoegen aan Yandex. Blogs; - de satelliet laten draaien op sociale bladwijzers; - links verwerven op de Sape-uitwisseling.

Stap 6

Bereid u voor op de satellietpompoperatie, d.w.z. het plaatsen van externe links naar de site. Dit kan registratie in sitedirectory's, het kopen van links, het plaatsen van materiaal op andere sites, opmerkingen op blogs, enz. vereisen.

Aanbevolen: