Hoe Gratis Programma's Voor PDA Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Gratis Programma's Voor PDA Te Downloaden
Hoe Gratis Programma's Voor PDA Te Downloaden

Video: Hoe Gratis Programma's Voor PDA Te Downloaden

Video: Hoe Gratis Programma's Voor PDA Te Downloaden
Video: How to download PDA net without pc 2024, April
Anonim

Pocket PC's met Pocket PC en Windows Mobile besturingssystemen zijn verouderd na de release van Android en Windows Phone 7. Velen van hen zijn niet uitgerust met WiFi-modules of GPRS-modems. Maar deze machines kunnen nog steeds voor een breed scala aan taken worden gebruikt vanwege het grote aantal gratis programma's dat voor hen beschikbaar is.

Hoe gratis programma's voor PDA te downloaden
Hoe gratis programma's voor PDA te downloaden

instructies:

Stap 1

Ga naar de Freeware PPC-site, toegankelijk via de eerste link aan het einde van dit artikel. Selecteer een categorie erop uit de lijst aan de linkerkant van de pagina. Selecteer vervolgens, indien beschikbaar, een subcategorie.

Stap 2

Rechts van de lijst met categorieën wordt een lijst met programma's geopend. Kies degene die je wilt.

Stap 3

Nadat u naar de programmapagina bent gegaan, leest u de systeemvereisten. Zorg ervoor dat het programma compatibel is met het besturingssysteem van uw Pocket PC en dat de vereiste softwarecomponenten erop zijn geïnstalleerd. In het bijzonder hebben sommige programma's de component. NET Compact Framework nodig.

Stap 4

Download het CAB-installatiebestand naar een willekeurige map op uw desktop of laptop. Het kan zowel Linux als Windows draaien. Controleer het bestand via de VirusTotal-website (zie de tweede link aan het einde van het artikel).

Stap 5

Als de Pocket PC is ingeschakeld, drukt u op de aan/uit-knop op de Pocket PC. In feite wordt het niet uitgeschakeld, maar in de slaapstand gezet. Haal de geheugenkaart eruit. Houd er rekening mee dat sommige oudere PDA's niet compatibel zijn met SD-kaarten - ze vereisen MMC-media. Tegenwoordig is het vrij moeilijk om ze te kopen, omdat ze niet worden gebruikt in moderne tablets en smartphones.

Stap 6

Verplaats de kaart naar de kaartlezer. Kopieer het CAB-bestand naar een willekeurige map op de kaart. Verwijder het vervolgens veilig (hoe u dit doet, hangt af van het besturingssysteem dat u gebruikt).

Stap 7

Verplaats de geheugenkaart terug naar de PDA. "Maak hem wakker" door op de aan / uit-knop te drukken. Zoek het CAB-bestand met de ingebouwde bestandsbeheerder op de machine. Voer het uit en het installatieproces van het programma zal beginnen. Merk op dat sommige oudere PDA's geïnstalleerde programma's in RAM opslaan in plaats van Flash-geheugen. Na een diepe ontlading van de batterij en het daaropvolgende opladen, moeten alle applicaties erin opnieuw worden geïnstalleerd. En om gegevensverlies te voorkomen, slaat u deze op een geheugenkaart op.

Aanbevolen: