Programma's Downloaden Op Iphone

Inhoudsopgave:

Programma's Downloaden Op Iphone
Programma's Downloaden Op Iphone

Video: Programma's Downloaden Op Iphone

Video: Programma's Downloaden Op Iphone
Video: Как скачать и установить приложения на Айфон (iPhone) 2024, Mei
Anonim

Applicaties voor iPhone, iPod Touch en iPad hebben een eigen extensie *. IPA. IPA-games en -programma's zijn speciaal ontworpen voor mobiele apparaten van Apple, werken met een touchscreen en garanderen volledige compatibiliteit met je telefoon. Betaalde en gratis iPhone-apps kunnen op verschillende manieren worden gedownload en geïnstalleerd.

Programma's downloaden op iphone
Programma's downloaden op iphone

Noodzakelijk

  • -de beschikbaarheid van internet;
  • -iphone

instructies:

Stap 1

De belangrijkste methode voor het kopen en installeren van programma's op de iPhone, aanbevolen door Apple zelf, is de AppStore-appstore. Er zijn meer dan 250.000 apps voor iPhone en andere mobiele apparaten van Apple. Om programma's uit de AppStore te downloaden, dient u een account aan te maken bij deze online winkel.

Selecteer AppStore, klik vervolgens op de vlag en wijzig het land in VS. Maak een nieuw account aan en klik op de knop "Doorgaan". U wordt gevraagd de licentieovereenkomst te lezen. Klik op de knop "Doorgaan".

Voer in het venster dat verschijnt uw e-mailadres in en bedenk een wachtwoord, evenals een geheime vraag en een antwoord daarop, en voer vervolgens uw geboortedatum in het daarvoor bestemde veld in (als u jonger bent dan 18 jaar, voert u de geboortedatum van een van de ouders).

Selecteer "Geen" als betaalmethode. Vul je voor- en achternaam in, controleer je e-mail en voltooi de registratie. Met een dergelijk account in de AppStore kunt u alleen gratis applicaties uit de AppStore downloaden en installeren, rechtstreeks vanaf uw telefoon (het bijbehorende pictogram op uw iPhone), of via iTunes op uw computer en op uw telefoon.

Stap 2

Om betaalde applicaties te kopen, moet u virtuele AppStore-prepaidkaarten gebruiken, die op internet worden verkocht door dealers. Helaas hebben de AppStore en iTunes officieel Rusland nog niet bereikt.

Stap 3

Een andere methode die door de meeste hackers en gamers wordt gebruikt om software naar de iPhone te downloaden, is door AppSync te installeren. Met deze plug-in kunt u alle programma's op de iPhone met één klik rechtstreeks vanaf uw computer installeren, terwijl u zelfs betaalde applicaties gratis kunt installeren.

Om deze methode te implementeren, moet de telefoon worden onderworpen aan een jailbreak ("jailbreak" - jailbreak, iOS-jailbreak). Wanneer een jailbreak op de iPhone is geïnstalleerd, dat wil zeggen dat de firmware gejailbreakt is, wordt de "cydia.hackulo.us"-repository geïnstalleerd via de speciale Cydia-applicatie die bij de jailbreak wordt geleverd. De lijst met plug-ins bevat AppSync voor elke versie van het iOS-besturingssysteem. Selecteer de plug-in die geschikt is voor uw iOS en installeer deze.

Nadat u de plug-in hebt geïnstalleerd, start u de iPhone opnieuw op, sluit u de telefoon via een USB-kabel aan op de computer, start u iTunes en door op een van internet gedownloade IPA-toepassing te klikken, ziet u hoe deze op de iPhone is geïnstalleerd.

Aanbevolen: