Hoe Verleng Je De Arbeidsduur?

Inhoudsopgave:

Hoe Verleng Je De Arbeidsduur?
Hoe Verleng Je De Arbeidsduur?

Video: Hoe Verleng Je De Arbeidsduur?

Video: Hoe Verleng Je De Arbeidsduur?
Video: 06/06: Hoe verleng ik de levensduur van mijn parket? 2024, Mei
Anonim

Het aantal gadgets en technische gadgets dat we dagelijks gebruiken groeit voortdurend. Elke dag, van 's morgens tot' s avonds, is vol met het gebruik van apparaten en apparaten die zijn ontworpen om ons leven te vergemakkelijken en te vereenvoudigen. Deze apparaten hebben helaas de neiging om in de regel defect te raken door onze eigen schuld - hetzij door een onjuiste werking van het apparaat, hetzij door onopzettelijke verrassingen. Als je de levensduur van je apparaat wilt verlengen, probeer dan een paar richtlijnen te volgen.

Hoe verleng je de arbeidsduur?
Hoe verleng je de arbeidsduur?

instructies:

Stap 1

Lees eerst de instructies aandachtig door. Velen van ons lezen het niet, en tevergeefs - het bevat zulke belangrijke indicatoren als de optimale bedrijfstijd zonder uitschakeling, de optimale bedrijfstemperatuur en andere indicatoren die de moeite waard zijn om te controleren. Blijf binnen de instructies, probeer de techniek niet op kracht te testen.

Stap 2

In het geval dat het aanbevolen vermogen of de aanbevolen belasting in de instructies wordt vermeld, betekent dit helemaal niet dat dit de limiet is van de werking van de apparatuur. Houd de vermogenslimiet tien tot vijftien procent onder de gestelde limiet van effectief werken, als deze limiet wordt overschreden, zal uw apparatuur snel verslijten.

Stap 3

Reinig technische producten regelmatig van stof en vuil. Zelfs als u het apparaat uit de buurt van verontreinigingen houdt, zal er zich toch stof in het apparaat ophopen, wat de effectieve koeling van het apparaat verstoort, waardoor het oververhit raakt. Maak ze zelf schoon of breng ze minstens één keer per jaar naar een gespecialiseerde dienst om ze stofvrij te maken.

Stap 4

Behandel het technische product met zorg, laat vallen en scherpe stoten niet toe. Plaats het niet naast water - zowel met containers als met open water, onthoud dat voor de meeste producten het binnendringen van water op zijn best gelijk staat aan het vervangen van onderdelen, en in het slechtste geval kunnen ze daarna niet worden gerepareerd.

Aanbevolen: