Hoe U Uw Verloren Android-telefoon Kunt Terugvinden

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Verloren Android-telefoon Kunt Terugvinden
Hoe U Uw Verloren Android-telefoon Kunt Terugvinden

Video: Hoe U Uw Verloren Android-telefoon Kunt Terugvinden

Video: Hoe U Uw Verloren Android-telefoon Kunt Terugvinden
Video: Zo zet je de gegevens van je oude telefoon over naar je nieuwe toestel 2024, Maart
Anonim

Helaas worden telefoons vrij vaak gestolen en worden smartphones zelden gevonden door wetshandhavingsinstanties. En bovendien zijn er momenten waarop u een verloren telefoon moet vinden, niet een gestolen. En zijn laatste verblijfplaats herinneren is best moeilijk. Het is mogelijk om een verloren telefoon te vinden, zelfs zonder verschillende programma's zoals AntiVor die alleen internet gebruiken.

telefoon kwijt
telefoon kwijt

Het is nodig

  • - zodat de verloren telefoon is ingelogd op Google Play of gewoon Google;
  • - een computer met internettoegang.

instructies:

Stap 1

Deze methode helpt om de plaats te vinden waar de verloren telefoon zich bevindt met een straalnauwkeurigheid van ongeveer 1,5 km. Als de smartphone GPRS of Wi-Fi heeft ingeschakeld, wordt de locatienauwkeurigheid verhoogd. Maar als de telefoon is ontladen of als de dief hem heeft uitgeschakeld, is het met deze methode mogelijk om erachter te komen wanneer de smartphone voor het laatst actief was.

Stap 2

Om uw verloren telefoon te vinden, moet u de link https://www.google.com/android/devicemanager?hl=ru&u=0 volgen en hetzelfde e-mailadres en wachtwoord invoeren als op uw smartphone.

telefoon zoeken
telefoon zoeken

Stap 3

Direct na het inloggen komt u op de pagina "Android Remote Control". Er wordt nog enige tijd gezocht naar een mobiele telefoon. Als gevolg hiervan zal het programma u in een cirkel laten zien waar de telefoon zich bevindt. Deze cirkel is de straal van de locatie van de telefoon. Met een nauwkeurigheid van 1 m is het immers bijna onmogelijk om informatie over de locatie van de telefoon te verkrijgen. In de linkerbovenhoek wordt informatie weergegeven over de datum en tijd van de ontvangen gegevens, evenals de locatienauwkeurigheid en mogelijke fouten. Bovendien kunt u met de afstandsbediening achterhalen wanneer u voor het laatst op internet bent ingelogd op uw smartphone.

mobiele telefoon zoeken
mobiele telefoon zoeken

Stap 4

Naast het vinden van een verloren telefoon heeft Android Remote Control een klein aantal extra en handige functies. U kunt bijvoorbeeld bellen. Door op deze toets te drukken, gaat de verloren telefoon gedurende 5 minuten op maximaal volume over. De oproep werkt zelfs als de telefoon in de stille modus staat. En je kunt het uitschakelen met de uit-knop. Je kunt ook via internet een wachtwoord op je telefoon zetten, maar een aanvaller kan dit gemakkelijk raden of omzeilen. Het is ook mogelijk om alle gegevens op de telefoon met één toets te wissen, maar alleen alle informatie uit het telefoongeheugen wordt verwijderd. De informatie blijft op de geheugenkaart staan.

Aanbevolen: