15 Essentiële Apps Voor Android

15 Essentiële Apps Voor Android
15 Essentiële Apps Voor Android

Video: 15 Essentiële Apps Voor Android

Video: 15 Essentiële Apps Voor Android
Video: 15 Essential Android Apps 2024, Mei
Anonim

Hoera! U bent de eigenaar geworden van een echte smartphone met het Android-besturingssysteem. We hadden snel de standaard set functies door, verbonden wifi en probeerden al de Google Play Market om applicaties te vinden die de functionaliteit van de telefoon aanzienlijk uitbreiden. Maar het aantal applicaties op Google Play is al lang meer dan een miljoen, en het is moeilijk om het echt noodzakelijke programma te kiezen. Onze kleine lijst is er om u te helpen dit probleem op te lossen. Alle aanbevolen apps zijn gratis.

Vereiste applicaties voor Android
Vereiste applicaties voor Android

1. CM Security - misschien moet u de download starten vanuit deze applicatie of de analoge, bijvoorbeeld Kaspersky Internet Security. Het is een speciaal programma dat uw besturingssysteem beschermt tegen virussen en malware. Zonder goede bescherming op internet - nergens.

2. Oproepopnamefunctie kan handig zijn - als u in zakelijke onderhandelingen bent of gewoon de stemmen van familieleden wilt opnemen. Automatic Call Recorder is perfect voor dit doel.

3. Voor comfortabel werken op internet moet u een geschikte browser installeren. Opera Mini wordt zeker als de beste browser beschouwd, maar veel mensen geven de voorkeur aan het softwareproduct van Google.

4. Battery Doctor is een uitstekend programma om batterijen te besparen. Het draait op de achtergrond en doodt onnodige processen. In de actieve modus helpt het om te beoordelen hoeveel energie bepaalde toepassingen verbruiken. Bovendien schrijft de "dokter" bij het opladen van het apparaat hoeveel tijd er nog over is tot een volledige lading, en met behulp van een unieke technologie verlengt "druppelladen" de levensduur van de batterij.

5. Je hebt Clean Master nodig om de restanten van het besturingssysteem en de app op te schonen. Het optimaliseert Android, versnelt het, identificeert "vuilnis" en laat je het verwijderen met een veeg van je vinger. Bovendien kunt u zien hoeveel ruimte een bepaald bestand of bepaalde toepassing in beslag neemt.

6. Tiny Flashlight is niets meer dan een zaklamp. Als lichtstraal wordt een flits gebruikt. Installeer deze applicatie en je staat nooit in het donker!

7. Als u graag op internet surft, heeft u een speciaal Evernote-programma nodig om nuttige en interessante links op te slaan. Het is de meest veelzijdige en energieverslindende in een aantal vergelijkbare toepassingen.

8. Voor synchronisatie tussen "cloudgegevens" - Google of Yandex of een andere service - is DropBox perfect. Natuurlijk kan het worden gebruikt om zowel met een computer als met een ander apparaat te synchroniseren, wat in sommige situaties onvervangbaar is.

9. SwiftKey Keyboard wordt door ontwikkelaars gepositioneerd als het beste alternatieve toetsenbord voor Android. Het is aan jou om het te gebruiken of iets anders te kiezen. Eén ding is zeker: het standaard toetsenbord is echt onhandig en je kunt beter iets anders kiezen met de Flow-functie - als je op het toetsenbord typt zonder je vinger op te tillen.

10. Pixlr Express is een geweldige foto-editor. Naast de standaardfuncties van bijsnijden, kleurcorrectie, enz., Heeft het retoucheren, vervagen, kleurkalibratie van de selectie en vele andere speciale effecten.

11. Het is beter om MX Player te gebruiken om video te bekijken. Hiermee kunt u films van een flashkaart en video's op internet bekijken. Ondersteunt ondertitels.

12. Als je graag naar muziek luistert, dan is de doubleTwist Player-applicatie een uitkomst voor jou. Misschien wel het beste alternatief voor de standaard draaitafel. Hiermee kun je eenvoudig je muziek sorteren, de equalizer aanpassen, automatisch het volume aanpassen en een heleboel andere handige kleine dingen.

13. Any. Do is een uitstekende taakplanner. In feite zijn er maar weinig planners voor Android en nog minder van hoge kwaliteit. Het is geweldig voor het maken van to-do-lijsten. De voltooide dingen worden gemakkelijk doorgestreept met een vinger, de komende taken worden aangekondigd door een bel - en niet dansen met een tamboerijn!

14. Als u regelmatig sociale netwerken bezoekt, let dan op de softwareproducten van de bedrijven Vkontakte en Facebook. Ze hebben alle functies van hun computerversies.

15. Foursquare is een handige app voor mensen die graag rondhangen en plezier hebben. Het markeert hotspots op uw kaart met adressen en routes, hoe er te komen en opmerkingen van bezoekers. Soms is dit gewoon onvervangbaar!

Aanbevolen: