Apps Voor Mobiele Telefoons Downloaden

Inhoudsopgave:

Apps Voor Mobiele Telefoons Downloaden
Apps Voor Mobiele Telefoons Downloaden

Video: Apps Voor Mobiele Telefoons Downloaden

Video: Apps Voor Mobiele Telefoons Downloaden
Video: How to Download an App on Android 2024, April
Anonim

De belangrijkste functie van een mobiele telefoon is de mogelijkheid om korte sms-berichten te verzenden en te ontvangen, evenals om te bellen. Tegenwoordig kunt u deze functionaliteit aanzienlijk uitbreiden als u speciale applicaties gebruikt die van internet kunnen worden gedownload.

Apps voor mobiele telefoons downloaden
Apps voor mobiele telefoons downloaden

Het is nodig

  • - mobiele telefoon;
  • - een computer met een internetverbinding.

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u een site kiezen waarvan u de benodigde applicaties voor uw telefoon downloadt. Het is belangrijk om te weten dat de pagina's van sommige sites niet-gratis applicaties bevatten, d.w.z. u moet betalen voor het gebruik of de activering ervan. Betaling voor dergelijke diensten vindt meestal plaats door het verzenden van sms-berichten, en de prijs kan behoorlijk hoog zijn. Dergelijke distributieschema's worden gebruikt door site-eigenaren die samenwerken met partnerprogramma's.

Stap 2

U hoeft geen geld te betalen voor iets dat u gratis kunt krijgen. De belangrijkste reeks programma's voor elke telefoon is te vinden op de website, de link waarnaar wordt verwezen in het gedeelte "Aanvullende bronnen". De geladen pagina bevat een lijst van alle programma's met afbeeldingen in blog-formaat (de nieuwste inzendingen worden van boven naar beneden weergegeven). Aan de linkerkant is er een zijbalk, dit is een cataloger of een soort inhoudsopgave voor bestaande secties.

Stap 3

Selecteer het programma op de hoofdpagina en klik op de link "Lees meer en download" om door te gaan, of selecteer een sectie in het zijmenu van de site en vervolgens het hulpprogramma zelf. U ziet gedetailleerde informatie over deze software. Nadat u het hebt gelezen, ziet u links om het uitvoerbare bestand te downloaden, meestal in jar- of jad-indeling.

Stap 4

Klik op het gewenste archief en selecteer op de nieuwe pagina uw telefoonmodel. Als u de naam niet weet, is het raadzaam een van de links bovenaan de pagina te gebruiken: een MIDP 1.0-telefoon of een MIDP 2.0-telefoon. Selecteer in het nieuwe venster de optie "Bestand opslaan" en geef de doelmap op, bijvoorbeeld "Desktop".

Stap 5

Voordat u het gedownloade bestand van uw computer naar uw telefoon kopieert, moet u het op virussen controleren. Je weet toch al dat elk antivirusproduct mogelijk niet op de hoogte is van sommige soorten bedreigingen, dus het is beter om het gedownloade programma te controleren met een speciale service. Volg de link die wordt aangegeven in het gedeelte 'Aanvullende bronnen'.

Stap 6

Klik op de knop Bestand kiezen om het archief te downloaden en vervolgens op de knop Scannen om te beginnen met scannen. Na een tijdje ziet u het resultaat van de scan: 41 antivirusprogramma's worden voor u gescand. Als er geen bedreigingen worden gevonden, kunt u het bestand veilig overzetten naar de geheugenkaart van uw telefoon.

Aanbevolen: