Apps Voor Sony Ericsson Vinden

Inhoudsopgave:

Apps Voor Sony Ericsson Vinden
Apps Voor Sony Ericsson Vinden

Video: Apps Voor Sony Ericsson Vinden

Video: Apps Voor Sony Ericsson Vinden
Video: Sony Ericsson W580i (ретро обзор в 2017) / Арстайл / 2024, Mei
Anonim

Elektronische producten van Sony worden door velen als van de hoogste kwaliteit beschouwd. Telefoons en smartphones werden eerder geproduceerd door de joint venture Sony Ericsson. Sinds begin 2012 zijn mobiele producten volledig in handen van Sony.

Apps voor Sony Ericsson vinden
Apps voor Sony Ericsson vinden

instructies:

Stap 1

Om programma's op Sony Ericsson-telefoons en -smartphones te installeren, moet u het platform van uw telefoon kennen. Het kan een niet-operationele shell zijn die op oude apparaten aanwezig was, of het Symbian-besturingssysteem (nu ook verleden tijd), of het Android-besturingssysteem.

Stap 2

Als je een niet-operationele shell hebt die werd gebruikt op telefoons met drukknoppen van de mobiele divisie van Sony Ericsson, moet je de applicatie Play Now gebruiken, die je kunt vinden in het hoofdmenu van de telefoon. Selecteer het en voer het uit. Selecteer vervolgens de categorie "Toepassingen". Klik vervolgens op de applicatie die u leuk vindt, u ziet de beschrijving en prijs. Bijna alle applicaties in Play Now zijn betaald. Het geld wordt afgeschreven van uw mobiele telefoonrekening of van uw rekening in de winkel.

Stap 3

U kunt ook elke Java-toepassing downloaden die overeenkomt met de resolutie van uw telefoon. Om dit te doen, typt u in de zoekbalk van een willekeurige zoekmachine "sony ericsson java-toepassingen" en klikt u op de knop "Zoeken". Het toepassingsbestand heeft een jar-extensie.

Stap 4

Als je een telefoon hebt die is gebaseerd op Symbian OS, kun je de Play Now-winkel gebruiken om een applicatie voor je telefoon te downloaden door op de touch-skin op het applicatiepictogram in het hoofdmenu te klikken. Selecteer vervolgens het pictogram "Toepassingen". U ziet de mogelijke programma's voor uw telefoon en hun prijzen. Door op de applicatie te klikken die u nodig heeft, kunt u de gedetailleerde informatie erover lezen. De betaling wordt gedaan vanaf uw rekening in de winkel of afgeschreven van uw mobiele telefoonrekening.

Stap 5

U kunt elke toepassing ook op internet vinden, bijvoorbeeld op sites van ontwikkelaars. Stem de applicatie af op de schermresolutie van je telefoon en de versie van je besturingssysteem. Symbian-toepassingsbestanden kunnen de extensie sis of sisx hebben.

Stap 6

Als je een Android-telefoon hebt, kan je apparaat de programma's vinden die je nodig hebt in de Play Market. Deze applicatie is beschikbaar via het telefoonmenu. U kunt ook het websiteadres in uw browser invoeren en direct naar de pagina gaan. Hier kunt u kiezen tussen betaalde en gratis applicaties uit de gewenste categorie. Tegoeden worden afgeschreven voor gedownloade applicaties van uw Play Market-account. Als alternatief kunt u zelf Android-apps op internet vinden. Het applicatiebestand moet een apk-extensie hebben.

Aanbevolen: