Vier Essentiële IPhone-accessoires

Inhoudsopgave:

Vier Essentiële IPhone-accessoires
Vier Essentiële IPhone-accessoires

Video: Vier Essentiële IPhone-accessoires

Video: Vier Essentiële IPhone-accessoires
Video: 4 Unique iPhone Accessories 2024, April
Anonim

De onverminderde vraag naar de iPhone bewijst dat deze smartphones van Apple echt van hoge kwaliteit zijn en dat hun prijs redelijk is. Om ervoor te zorgen dat het apparaat zo lang mogelijk meegaat, moet je naast de aankoop van de telefoon ook op zoek gaan naar accessoires ervoor.

Vier essentiële iPhone-accessoires
Vier essentiële iPhone-accessoires

Beschermend glas

De fabrikant beweert dat alle nieuwe iPhone-modellen al naar winkels worden verzonden met duurzaam glas dat bestand is tegen krassen. Het is echter onwaarschijnlijk dat het intact blijft als de telefoon per ongeluk uit de handen van de eigenaar valt. Trouwens, het repareren van een gebarsten scherm kost een aardige cent: servicecentra vragen tot een derde van de kosten van het apparaat zelf voor deze service. Beschermend glas met een hoge mate van waarschijnlijkheid zal alle last voor zichzelf nemen wanneer het valt.

Apple levert aan de markt glas van zijn eigen productie Pro Glass (trouwens, in de meeste beoordelingen staat "Beste bril voor iphone 7" in de top drie). De dikte van het beschermende accessoire is slechts 0,26 mm. Het heeft oleofobe en antireflectie-eigenschappen dankzij speciale coatings en hecht gemakkelijk zonder enige moeite aan het scherm. Pro Glass is niet goedkoop, maar het kost nog steeds aanzienlijk minder dan elke schermreparatie. Bij het kopen is het belangrijk om aandacht te besteden aan de originaliteit van het accessoire en geen Chinese vervalsingen te kopen.

Powerbank

Powerbank (powerbank) is een van de meest populaire accessoires voor moderne smartphones, waarvan de eigenaren er de voorkeur aan geven altijd in contact te zijn en niet afhankelijk zijn van de beschikbaarheid van een stopcontact op loopafstand. De Xiaomi Mi Power Bank is een apparaat van een bekend Chinees merk dat je apparaat echt mobiel kan opladen wanneer je het nodig hebt. De iPhone 7 heeft een capaciteit van slechts 1800 mAh, terwijl de iPhone 7+ 3050 mAh is, wat beduidend lager is dan die van de overgrote meerderheid van vergelijkbare Android-smartphones. Deze capaciteit is voldoende voor maximaal een dag gebruik van een smartphone met gemiddelde activiteit. De powerbank van Xiaomi heeft een capaciteit van 10 400 mAh, waardoor je dagenlang niet hoeft na te denken over het zoeken naar een stopcontact. Dit is handig voor lange reizen of zakenreizen. De powerbank weegt slechts een kwart kilogram en het opladen duurt zo'n 5,5 uur.

Behuizing met 3,5 mm-connector

De 7e generatie iPhone heeft geen koptelefoonaansluiting. Voor veel gebruikers is dit een groot probleem, maar het kan worden opgelost. De Fuze-hoes heeft twee enorme voordelen: een 3,5 mm-connector en een hoes die de smartphone betrouwbaar beschermt tegen krassen en stoten wanneer deze valt. In sommige modellen wordt een extra batterij verwacht, maar de fabrikant houdt zijn capaciteit voorlopig geheim. Deze hoezen kosten vanaf $ 70. Kopers krijgen de keuze uit blauwe, witte, wit-roze, zwarte en gouden accessoirekleuren.

Draadloze adapter voor een tweede simkaart

Helaas wil Apple koppig geen slot voor een tweede simkaart aan zijn toestellen toevoegen, en voor veel gebruikers is dit gewoon van levensbelang. Maar de oplossing voor het probleem is Morecard, een Chinese draadloze adapter die via Bluetooth verbinding maakt met het hoofdapparaat. Correct werk wordt geleverd door een speciale applicatie uit de AppStore. Het instellen duurt slechts enkele minuten en de gebruiker kan via de applicatie volledig oproepen ontvangen en verzenden vanaf de tweede simkaart. De Mothercard moet ongeveer elke drie dagen worden opgeladen (een volledige oplaadcyclus duurt ongeveer twee uur).

Aanbevolen: