3 Beste Apps Voor Persoonlijke Verzorging

Inhoudsopgave:

3 Beste Apps Voor Persoonlijke Verzorging
3 Beste Apps Voor Persoonlijke Verzorging

Video: 3 Beste Apps Voor Persoonlijke Verzorging

Video: 3 Beste Apps Voor Persoonlijke Verzorging
Video: BEST FREE BUDGET APPS FOR 2021 || After testing a few these are my faves. 2024, April
Anonim

Volgens de App Store-experts werd vorig jaar gehouden onder de slogan "Me time", wat betekent dat de meest populaire onder gebruikers van "Apple" -apparaten applicaties zijn geworden die helpen om voor de gezondheid te zorgen. Als je er nog geen hebt, raden we je aan deze te downloaden.

3 beste apps voor persoonlijke verzorging
3 beste apps voor persoonlijke verzorging

Blij

Het programma zorgt voor uw geestelijke gezondheid. Ze biedt aan om over zichzelf te vertellen, helpt vervolgens bij het vinden van een coach, geeft de mogelijkheid om online met hem te communiceren, om advies en hulp van hem te krijgen. De coach stelt een actieplan voor je op, je voert de oefeningen uit en houdt je voortgang bij in een speciaal schema. Coachdiensten kosten $ 99 per maand. De ontwikkelaars beweren dat de meeste mensen het programma in slechts 3 maanden voltooien.

Afbeelding
Afbeelding

Headspace: geleide meditatie

De Pocket Meditatie Instructeur leert je hoe je kunt kalmeren en focussen. De app heeft ook functies als: korte meditatie (2-3 minuten), thematische meditaties, mindfulness-lessen van expert Andy Paddicomb, geluiden om te slapen, noodhulp bij paniekaanvallen. Het programma is gratis en heeft een Android-versie.

Afbeelding
Afbeelding

Herstel: zelfzorg voor breuken

De ontwikkelaars van de applicatie verzekeren dat hun product zal helpen om te gaan met de pijn van verlies, een verbroken relatie en ernstige stress op het werk. Elke dag moet je naar je gevoelens luisteren, ze opschrijven in een notitieboekje en dan advies krijgen over verder gedrag. Het hulpprogramma bevat ook nuttige artikelen en thematische video's, interviews met mensen die iets soortgelijks hebben meegemaakt - zoals een virtuele steungroep en een persoonlijke psychotherapeut op zak. Het programma is gratis.

Aanbevolen: