Hoe Geld Opnemen Van Virtapay

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Opnemen Van Virtapay
Hoe Geld Opnemen Van Virtapay

Video: Hoe Geld Opnemen Van Virtapay

Video: Hoe Geld Opnemen Van Virtapay
Video: Instructievideo | Een zelf gekozen bedrag en biljetten opnemen | Geldmaat 2024, Mei
Anonim

Ondanks het feit dat de virtuele valuta virtapay nog niet in het publieke domein is, verdienen velen al geld door deel te nemen aan het programma. Er zijn verschillende stappen die u kunt nemen om uw vermogen vanuit deze virtuele bron te vergroten.

Hoe geld opnemen van virtapay
Hoe geld opnemen van virtapay

Noodzakelijk

Google Chrome-browser, Facebook-account, e-mailadres

instructies:

Stap 1

Registreer u in het Virtapay-programma. Dit kan met uw Facebook-account of met uw e-mailadres.

Stap 2

Neem deel aan het programma voor het delen van advertenties. Activeer hiervoor de toegang door een van de virtuele producten op de site te kopen. Meestal kost zo'n product niet meer dan $ 17. In dit geval neemt de grootte van de dagelijkse bonus toe tot $ 100 in plaats van $ 20.

Stap 3

Trek nieuwe leden aan met een verwijzingslink. U kunt virtueel geld van het systeem naar uw Facebook-vrienden sturen en hen uitnodigen om mee te doen. Bezoek de site elke dag en ontvang er geldbonussen voor.

Stap 4

Neem deel aan het Satoshi-project. Installeer hiervoor de KryptoKit Bitcoin Wallet-applicatie en maak uw portemonnee aan in het Bitcoin-systeem. Tegelijkertijd kunt u andere deelnemers uitnodigen en een percentage van hun inkomen ontvangen, of zelf in het project investeren en 120% van het inkomen ontvangen. Dit is gunstig omdat bitcoins tegenwoordig goedkoper worden en u even de tijd kunt nemen om geld te besparen door ze te kopen. Betalingen kunnen al worden ontvangen in bitcoins, een meer prestigieuze en gepromoot cryptocurrency.

Stap 5

Wacht tot virtapay is overgezet naar cryptocurrency. Zodra dit gebeurt, zullen er meer mogelijkheden zijn om dit geld te gebruiken. Tegen de tijd dat het systeem converteert, kunt u duizenden dollars verdienen.

Aanbevolen: