Hoe U Geld Kunt Opnemen Van Uw Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe U Geld Kunt Opnemen Van Uw Telefoon
Hoe U Geld Kunt Opnemen Van Uw Telefoon

Video: Hoe U Geld Kunt Opnemen Van Uw Telefoon

Video: Hoe U Geld Kunt Opnemen Van Uw Telefoon
Video: Euro opnames Binance opgeschort, hoe alsnog je geld opnemen. 2024, Mei
Anonim

Soms doen zich situaties voor waarin een persoon slechts een bepaald bedrag bij de hand moet hebben. Maar wat te doen als een persoon ver van huis is, hij heeft geen bankkaart, maar hij heeft een telefoon. In het tijdperk van geavanceerde technologieën en zich snel ontwikkelende vooruitgang, is het mogelijk om het geld op de persoonlijke rekening van een mobiele telefoon te laten uitbetalen.

Hoe u geld kunt opnemen van uw telefoon
Hoe u geld kunt opnemen van uw telefoon

Methode nummer 1

Om geld op te nemen van je telefoon, kun je een overboeking gebruiken. Het kan worden uitgevoerd via het Unistream, Contact, Leader-systeem. De termijn voor het bijschrijven van geld varieert binnen 10-60 minuten. Om de overdracht te voltooien, moet u een aanvraag invullen op de officiële website van de mobiele operator of een sms sturen. Als u bijvoorbeeld geld wilt laten uitbetalen van een persoonlijke Megafon-rekening via het Contactsysteem, stuurt u een bericht naar 3116 met de tekst "Con, bedrag, voor- en achternaam van de ontvanger". Of vul het formulier op de website in. Om een overschrijving te ontvangen, moet u zich met uw paspoort aanmelden bij het uitgiftepunt van de overschrijvingen.

Methode nummer 2

U kunt ook geld overboeken van een rekening naar een bankpas of rekening. Hiervoor moet u het formulier op de website van de mobiele operator invullen. Megafon-abonnees kunnen de kaart aanvullen door een sms te sturen naar het verkorte nummer 3116 met de tekst "kaart, kaartnummer, maand en jaar, bedrag". Klanten van MTS kunnen op de website een aanvraag indienen. De termijn voor het bijschrijven van gelden kan 5 dagen zijn. Het overdrachtsbedrag mag niet hoger zijn dan 15.000 roebel.

Methode nummer 3

Als u een elektronische portemonnee heeft, bijvoorbeeld Webmoney, kunt u er geld naar overboeken. Hiervoor moet u een mobiel telefoonnummer aan het systeem koppelen. Wanneer u geld overmaakt, ontvangt u een sms-bericht op uw telefoon met instructies voor het bevestigen van de bewerking. Merk op dat de overdrachtscommissie vrij groot zal zijn, een MTS-abonnee betaalt bijvoorbeeld 12,5% + 10 roebel, Megafon - 7,95% en Beeline - 5,95%.

Methode nummer 4

Als u de overeenkomst met de exploitant wilt beëindigen, maar er blijft een vrij groot bedrag op uw persoonlijke rekening staan, dan kunt u dit laten uitbetalen op het kantoor van het bedrijf. Om dit te doen, moet u een aanvraag voor beëindiging van het contract invullen, waarbij u in het document de details voor het overmaken van geld aangeeft.

Aanbevolen: