Hoe Joystickknoppen Aan Te Passen

Inhoudsopgave:

Hoe Joystickknoppen Aan Te Passen
Hoe Joystickknoppen Aan Te Passen

Video: Hoe Joystickknoppen Aan Te Passen

Video: Hoe Joystickknoppen Aan Te Passen
Video: PS4 Controller How to Change or Customize your Controls! 2024, Mei
Anonim

Voor de joystickknoppen van uw mobiele apparaat kunt u de oproep configureren van de menu-items die u het vaakst gebruikt. Deze actie is beschikbaar voor bijna alle modellen mobiele apparaten.

Hoe joystickknoppen aan te passen
Hoe joystickknoppen aan te passen

Noodzakelijk

instructie

instructies:

Stap 1

Pas uw joystickknoppen aan in het bedieningspaneel van de telefoon. Kijk eerst of er speciale pictogrammen op zijn toetsenbord staan die functies weergeven die worden geactiveerd door op de joystick te drukken. Als ze beschikbaar zijn in het model van uw mobiele apparaat, is het misschien niet mogelijk om hun doel te wijzigen. U kunt ook de toewijzing van de menuknoppen voor sommige modellen wijzigen, waarvan de functies niet worden weergegeven in de pictogrammen die op de toetsen zijn getekend.

Stap 2

Ga naar het menu van je telefoon, die verantwoordelijk is voor de bedieningsfuncties, en ga naar de instellingen voor snelle toegang Hier kunt u een menu-item selecteren dat wordt weergegeven door de joystickknop in een bepaalde richting te drukken. Dit kunnen sms-berichten, een muziekspeler, een internetbrowser, een wekker, een rekenmachine, een stopwatch, een bestandsbrowser, een geïnstalleerde applicatie, een bibliotheek, een keuze aan ingebouwde games, enzovoort zijn, afhankelijk van de telefoonmodel en het type. Het starten van door derden geïnstalleerde elementen door op de joystick te drukken, is voornamelijk alleen beschikbaar voor smartphones.

Stap 3

Maak de instelling voor elke druk op de joystickknop en sla de wijzigingen op. Controleer of elke knop correct is ingesteld.

Stap 4

Houd er rekening mee dat wanneer u uw mobiele apparaat herstelt, alle instellingen terugkeren naar hun gebruikelijke plaats en dat het indrukken van de joystickknop of andere toetsen waarvan u de toewijzing hebt gewijzigd, ook op dezelfde manier opnieuw moet worden geconfigureerd. Deze volgorde is niet alleen typisch voor modellen van telefoons met joysticks, maar ook voor die mobiele apparaten waarin de joystickfuncties worden uitgevoerd door gewone knoppen met pijlen "links", "omlaag", "rechts" en "omhoog". Lees voor meer informatie over deze instelling de gebruikershandleiding die gewoonlijk bij de kit wordt geleverd.

Aanbevolen: