Hoe Het Radiopunt Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Radiopunt Uit Te Schakelen?
Hoe Het Radiopunt Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Radiopunt Uit Te Schakelen?

Video: Hoe Het Radiopunt Uit Te Schakelen?
Video: Satis Baldewsingh: "Langs de weg" 2024, Mei
Anonim

In alle appartementen moeten radiopunten worden geïnstalleerd. Niet iedereen gebruikt ze echter. De eigenaar of huurder hoeft niet te betalen voor een dienst die hij niet nodig heeft. Hij heeft het volste recht om te weigeren, alleen moet dit gebeuren in overeenstemming met de Russische wet.

Hoe het radiopunt uit te schakelen?
Hoe het radiopunt uit te schakelen?

Noodzakelijk

  • - betalingsbewijzen voor een radiostation;
  • - een aanvraagformulier tot weigering.
  • - kopie paspoort of eigendomsbewijs;
  • - attest van afwezigheid van schuld;
  • - geld om de weigering te betalen.

instructies:

Stap 1

Controleer uw energierekeningen. In verschillende steden betalen consumenten voor een radiopunt aan verschillende organisaties. In Moskou is dit een radio-omroepnetwerk; in kleine steden wordt deze functie meestal uitgevoerd door Rostelecom-vestigingen. Betaling kan gaan via beheermaatschappijen, VvE's en andere organisaties. Zoek uit wie precies de aanbieder is van deze dienst in uw plaats.

Stap 2

Maak een fotokopie van uw paspoort, inclusief de registratiepagina. Staat u niet ingeschreven in dit appartement, kopieer dan de eigendomsakte. Het Moscow Radio Broadcasting Network heeft deze documenten nodig, maar de filialen van Rostelecom hebben ze misschien niet nodig.

Stap 3

Betaal alle radioschulden. Verwacht niet dat je bij wanbetaling de radio uit kunt zetten. Natuurlijk kunt u naar het conflict gaan en deze regel zorgvuldig uit de bonnen verwijderen. Maar bij een niet-geregistreerde weigering zal de leverancier, bijvoorbeeld de beheermaatschappij, moeten betalen. Uiteindelijk zal hij haar moeten aanklagen. Aangezien u deze organisatie door uw acties beschadigt, is het helemaal geen feit dat u het proces zult winnen.

Stap 4

Betaal de bon voor de ontkoppeling. De beste manier om dit te doen is via Sberbank. De benodigdheden zijn er. Als je via een andere bank gaat betalen, vind je de informatie die je nodig hebt op de website van het radio-omroepnetwerk.

Stap 5

Bij het accepteren van de aanvraag moet u de datum en tijd van aankomst van de kapitein worden toegewezen. Hij zal de nodige werkzaamheden uitvoeren en u het juiste document bezorgen over de afwezigheid van een radiopunt. Heeft u betaald via het radio-omroepnetwerk of een Rostelecom-vestiging, dan hoeft u geen actie meer te ondernemen. In het geval dat ontvangsten afkomstig zijn van de beheermaatschappij of een andere openbare dienst, is het noodzakelijk om dit te melden.

Aanbevolen: