Hoe Schrijf Je Een Bericht Van Computer Naar Cel?

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Bericht Van Computer Naar Cel?
Hoe Schrijf Je Een Bericht Van Computer Naar Cel?

Video: Hoe Schrijf Je Een Bericht Van Computer Naar Cel?

Video: Hoe Schrijf Je Een Bericht Van Computer Naar Cel?
Video: How to send SMS from a Computer to any Mobile Number ? 2024, April
Anonim

Hoe is het soms nodig om dringend een sms naar een geliefde te sturen, maar wat te doen als er nul op het account staat of de mobiele telefoon over het algemeen kapot is? Geen probleem als je een computer met internetverbinding bij de hand hebt.

Hoe schrijf je een bericht van computer naar cel?
Hoe schrijf je een bericht van computer naar cel?

Noodzakelijk

ISendSms-programma, internettoegang

instructies:

Stap 1

Op het netwerk bieden veel sites gratis sms naar de mobiele telefoon van de abonnee, maar de meeste hebben beperkingen op het aantal sms'jes, ze ondersteunen niet alle operators, het is niet de klok rond beschikbaar. U kunt ook sms'en vanaf de website van de operator, maar nogmaals, het is onhandig - u moet links naar de sites van alle mobiele operators van uw vrienden onthouden of opslaan. Een van de handigste en meest populaire tools voor het schrijven van korte tekstberichten vanaf een computer is het ISendSMS-programma Ontwikkelaarswebsite:

Stap 2

Voer na het downloaden het installatiebestand uit, configureer de installatie-opties en installeer het programma.

Stap 3

Voer het programma uit. De programma-interface en het werken ermee zal voor de meeste gebruikers begrijpelijk zijn en zal nauwelijks problemen opleveren

Stap 4

Voer in de kolom "Aan" het abonneenummer in (in plaats van de gebruikelijke "8" schrijft u de landcode, voor Russische operators is dit "+7").

Stap 5

Selecteer rechts van het ingevoerde nummer de operator (in de meeste gevallen bepaalt het programma dit zelf, maar soms is het nog steeds fout).

Stap 6

Voer in het invoerveld de tekst van het bericht in. Let op de symbolenteller onder het veld, elke operator heeft zijn eigen limiet voor de lengte van gratis sms. Merk ook op dat de sms die in het Latijnse alfabet wordt getypt vaak twee keer zo lang is als de sms die in het Cyrillische alfabet wordt getypt.

Stap 7

Hierboven, onder de menubalk, zijn er knoppen die extra functies van het programma openen. U kunt dus zelfs een mms-bericht versturen, als de operator van de abonnee dit ondersteunt. Klik gewoon op de gewenste knop. In mms kunt u het onderwerp van het bericht specificeren (boven het tekstveld) en er een mediabestand aan toevoegen.

Stap 8

Met de knop "Contacten" kunt u een lijst met abonnees maken, waardoor u niet elke keer een nummer hoeft te kiezen en een operator hoeft te kiezen. Ook zijn de berichtengeschiedenis en de updatecontroleknop altijd bij de hand.

Aanbevolen: