Hoe Schrijf Je Een Gratis Bericht Op MTS

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Gratis Bericht Op MTS
Hoe Schrijf Je Een Gratis Bericht Op MTS

Video: Hoe Schrijf Je Een Gratis Bericht Op MTS

Video: Hoe Schrijf Je Een Gratis Bericht Op MTS
Video: Een KUT dag en een ROT dag, hoe ga je er mee om? 12 TIPS 2024, Maart
Anonim

Vaak zijn er situaties waarin er niet genoeg geld op de rekening staat, maar je dringend een sms moet sturen. In dit geval kunt u een speciale functie op de website van het bedrijf gebruiken waarmee u gratis berichten kunt verzenden of speciale opties kunt activeren binnen verschillende tarieven.

Hoe schrijf je een gratis bericht op MTS
Hoe schrijf je een gratis bericht op MTS

instructies:

Stap 1

Open de officiële website van de exploitant mts.ru. Ga naar de sectie "Individuele klanten" en selecteer "SMS / MMS verzenden". U ziet een invoerformulier voor berichten. Voer de tekst van de sms in, vermeld uw nummer en het telefoonnummer van de ontvanger. U kunt alleen gratis een bericht verzenden als u een MTS-abonnee bent en de lengte van het bericht niet langer is dan 50 in Cyrillisch of 140 tekens in het Latijn.

Stap 2

Gebruik extra opties voor het gemak van het sturen van een gratis bericht naar MTS. U kunt het bijvoorbeeld automatisch vertalen naar het Latijnse alfabet en het ook naar een groep abonnees sturen of op een bepaalde datum en tijd verzenden. Er is ook de SMS-Express-functie, waarbij het bericht plotseling op het scherm van het apparaat van de abonnee verschijnt zonder dat het in het geheugen van de telefoon wordt opgeslagen. Als u kiest voor de dienst SMS-Secret, kan de abonnee een inkomend bericht alleen openen met een persoonlijk wachtwoord. Om een gratis sms-bericht te verzenden, moet u eerst een systeemvraag beantwoorden die bescherming biedt tegen robotprogramma's. Klik op de knop Volgende en uw bericht wordt verzonden.

Stap 3

Gebruik messenger-programma's als u geen MTS-abonnee bent, of op dit moment niet in de gelegenheid bent om de telefoon te gebruiken. Gratis en handige programma's zijn ICQ, QIP, Mail. Agent en andere. Ze hebben ook de functie om sms-berichten te verzenden. Selecteer het contact dat u nodig hebt of voer een telefoonnummer in het speciale veld in en schrijf en verzend uw bericht.

Stap 4

U kunt een gratis bericht verzenden via de internetsites die voor dit doel zijn ontworpen: freesms.net, ipsms.ru, smste.ru en anderen. Pas tegelijkertijd op dat u niet voor de trucs van oplichters trapt, waarvan er nogal wat op het netwerk zijn, anders gaat uw saldo van nul naar negatief.

Aanbevolen: