Hoe Schrijf Je Een Gratis Bericht

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Gratis Bericht
Hoe Schrijf Je Een Gratis Bericht

Video: Hoe Schrijf Je Een Gratis Bericht

Video: Hoe Schrijf Je Een Gratis Bericht
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, April
Anonim

SMS is een gemakkelijke en handige manier om te communiceren. De sms-functie is in elke telefoon aanwezig, met behulp hiervan kun je altijd in contact blijven met familie en vrienden. Als uw saldo nul is, maar u moet een sms sturen, zal een computer met een geldige internetverbinding u helpen. Er zijn verschillende eenvoudige manieren om een gratis bericht te schrijven.

Hoe schrijf je een gratis bericht
Hoe schrijf je een gratis bericht

instructies:

Stap 1

Elke operator op de site heeft een speciaal formulier waarmee u een kort bericht naar de geadresseerde kunt sturen. Om dit te doen, moet u naar de site gaan en deze met behulp van het zoekformulier vinden. Voer vervolgens het nummer van de ontvanger en de berichttekst in. Op de meeste sites is er een limiet van 160 karakters in het Latijnse alfabet, houd hier rekening mee. Voer na het schrijven van uw bericht de verificatiecode in en klik op de knop "Verzenden". Deze methode is ideaal voor eenmalige sms-verzendingen.

Stap 2

Gebruik mail.agent of icq programma's. Met deze messengers kun je altijd in contact blijven. Maar ze hebben ook een limiet van 160 tekens in het Latijnse alfabet, evenals een beperking op het verzenden - slechts één bericht per minuut. Creëer een extra contact voor bellen en sms en stuur gratis berichten. Deze methode is het handigst wanneer u constant de sms-verzendfunctie gebruikt.

Stap 3

U kunt ook speciale programma's gebruiken om berichten te verzenden. Ze zijn betaald en gratis. Het voordeel van betaalde is de mogelijkheid om sms naar verschillende ontvangers te sturen, evenals lange berichten te schrijven en mms-berichten te verzenden. Gratis versies hebben een proefperiode en een limiet van 160 tekens in het Latijn. Controleer voordat u deze programma's gebruikt op uw eigen telefoon of er SMS is ontvangen.

Stap 4

Op veel sites, waarvan de doelgroep de eigenaren van mobiele telefoons zijn - bijvoorbeeld sites met amusementsinhoud of telefonische informatie in het algemeen - vindt u soms een formulier voor het verzenden van sms. Om het te gebruiken, moet u het abonneenummer en de tekst van het bericht in de daarvoor bestemde velden invoeren en vervolgens de verificatiecode invoeren.

Aanbevolen: