Hoe Schrijf Je Een Gratis Sms Naar Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Schrijf Je Een Gratis Sms Naar Megafon
Hoe Schrijf Je Een Gratis Sms Naar Megafon

Video: Hoe Schrijf Je Een Gratis Sms Naar Megafon

Video: Hoe Schrijf Je Een Gratis Sms Naar Megafon
Video: Zostań wymiataczem w sprzedaży 2024, April
Anonim

SMS is een van de goedkoopste en gemakkelijkste manieren om informatie uit te wisselen tussen mobiele abonnees. Ook ondersteunen veel operators de mogelijkheid om berichten vanaf de officiële website naar een mobiele telefoon te sturen.

Hoe schrijf je een gratis sms naar Megafon
Hoe schrijf je een gratis sms naar Megafon

Het is nodig

  • - een computer;
  • - het internet.

instructies:

Stap 1

Start het browserprogramma om een SMS-bericht naar Megafon te sturen. Ga naar de officiële website van de operator https://www.megafon.ru/. Klik op de knop in het midden van het scherm "SMS verzenden". Vul in het geopende venster het nieuwe berichtformulier in.

Stap 2

Stel de tekst van het bericht samen, de lengte mag niet langer zijn dan honderdvijftig tekens. Indien nodig kunt u het vakje "Transliteratie inschakelen" aanvinken en dan worden de Cyrillische tekens automatisch gewijzigd in het Latijn. Selecteer in de lijst de eerste drie cijfers van het abonneenummer naar wie u een sms wilt sturen. Voer in het volgende veld zijn mobiele telefoonnummer in.

Stap 3

Houd er rekening mee dat wanneer u tekst in het formulier invoert, rechtsboven een tekenteller wordt weergegeven, die aangeeft hoeveel tekens u nog in het bericht kunt invoeren. Selecteer indien nodig het tijdstip waarop het bericht bij de geadresseerde moet worden afgeleverd. Vink hiervoor het vakje in het betreffende veld aan. Voer vervolgens de woorden uit de afbeelding in om te bevestigen dat u geen spambot bent en klik op de knop "Verzenden".

Stap 4

Volg de link https://sms.prikoli.net/smsotpravka/ om een bericht naar Megaphone te sturen. Selecteer op de pagina die wordt geopend de eerste cijfers van het abonneenummer, klik vervolgens op de regio en vul onderaan de pagina het verzendformulier in. Voer het mobiele telefoonnummer van de ontvanger van het bericht in.

Stap 5

Schrijf de tekst van uw bericht, rekening houdend met de maximale lengte van 150 karakters. Schakel indien nodig het selectievakje voor automatische transcriptie in. Stel eventueel de bezorgtijd van het bericht aan de geadresseerde in. Voer de beveiligingscode van het scherm in het daarvoor bestemde veld in en klik op de knop "Verzenden".

Stap 6

Gebruik ook de volgende diensten om berichten naar uw mobiele telefoon te sturen:

Aanbevolen: