Hoe Stuur Je Gratis Sms Van Computer Naar Cel?

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Gratis Sms Van Computer Naar Cel?
Hoe Stuur Je Gratis Sms Van Computer Naar Cel?

Video: Hoe Stuur Je Gratis Sms Van Computer Naar Cel?

Video: Hoe Stuur Je Gratis Sms Van Computer Naar Cel?
Video: How to send free text messages from your PC 2024, Mei
Anonim

Om een gratis sms van een computer naar een mobiele telefoon te verzenden, hebt u een internetverbinding, een browser of speciale programma's voor instant messaging nodig. Het verzenden van gratis sms heeft enkele beperkingen, maar als u deze functie binnen redelijke grenzen gebruikt, kunt u een aanzienlijk bedrag besparen op sms.

Hoe stuur je gratis sms van computer naar cel?
Hoe stuur je gratis sms van computer naar cel?

instructies:

Stap 1

Maak verbinding met internet, open een browser en ga naar de website van de telecomoperator naar wie je een bericht wilt sturen. Klik op de hoofdpagina op de link met de tekst "Sms verzenden". Vul op de volgende webpagina het speciale formulier voor het indienen van berichten in. Schrijf bovenaan uw telefoonnummer en voer onderaan uw tekst in. Stel voor het verzenden de sms-bezorgtijd in, evenals de tijd waarna het bericht niet kan worden verzonden (in geval van verlies van relevantie). Selecteer daarnaast het type tekst dat in SMS moet worden gebruikt - Cyrillisch of transliteratie. Nadat u alle verplichte velden heeft ingevuld, klikt u op de knop "Verzenden". Op de volgende pagina ziet u een weergave van de berichtstatus: Bezorgd of In uitvoering.

Stap 2

Download en installeer het Mail. Ru Agent-programma op uw computer. Om dit programma te gebruiken, moet u zich eerst registreren op de Mail. Ru-portal. Na het starten van het programma om toegang te krijgen tot het netwerk, moet u uw e-mailadres en wachtwoord invoeren. Klik vervolgens in het hoofdvenster van het programma op de knop "Menu". Selecteer in het menu de regel "Contact toevoegen voor oproepen en sms". Voer in het dialoogvenster dat wordt geopend het telefoonnummer in waarnaar u het bericht wilt verzenden en klik op OK. Als gevolg hiervan wordt het telefoonnummer weergegeven in de lijst met contactpersonen van de agent. Selecteer het met een dubbelklik van de muis en typ een bericht in het tekstinvoerveld en klik vervolgens op de knop "Verzenden". Na een tijdje (afhankelijk van de serverbelasting) wordt er een sms-bericht verzonden naar de opgegeven telefoon, die wordt ondertekend met uw gebruikersnaam in Mail.ru.

Stap 3

Ga naar de site smste.ru en stuur er een gratis bericht mee. Om dit te doen, voert u direct op de hoofdpagina van de site een telefoonnummer, een sms en een handtekening in. Voer de code uit de afbeelding in (captcha) voordat u een gratis sms verzendt. Klik vervolgens op de knop "Verzenden". Het bericht wordt naar het opgegeven nummer gestuurd.

Aanbevolen: