Hoe De Opgegeven Limiet Op Megaphone Uit Te Schakelen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Opgegeven Limiet Op Megaphone Uit Te Schakelen?
Hoe De Opgegeven Limiet Op Megaphone Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Opgegeven Limiet Op Megaphone Uit Te Schakelen?

Video: Hoe De Opgegeven Limiet Op Megaphone Uit Te Schakelen?
Video: КАК Разблокировать телефон под все СИМ карты Megafon Login+ 2024, Mei
Anonim

Gebruikers van mobiele diensten worden vaak geconfronteerd met de noodzaak om de verstrekte limiet op Megafon uit te schakelen en het vertrouwenskrediet te weigeren. In dit geval, wanneer het saldo nul bereikt, zal de abonnee niet kunnen bellen totdat hij zijn rekening heeft aangevuld.

Ontdek hoe u de opgegeven limiet op megafoon kunt uitschakelen
Ontdek hoe u de opgegeven limiet op megafoon kunt uitschakelen

instructies:

Stap 1

Abonnees kunnen de opgegeven limiet op Megafon uitschakelen wanneer ze zich binnen het netwerk van de operator bevinden. Kies hiervoor het USSD-commando * 138 * 2 # vanaf het toetsenbord van de telefoon. Dit leidt tot onmiddellijke automatische deactivering van de service en informatie die de succesvolle voltooiing van de bewerking bevestigt, wordt op het scherm weergegeven. Het aantal ontkoppelingen en verbindingen van de optie is niet beperkt en u kunt op elk moment een krediet van vertrouwen nemen (het saldo mag niet negatief zijn).

Stap 2

Bel het contactcenter van de telefoniste op 0505. Breng na de gesproken instructies een verbinding tot stand met de medewerker van het contactcenter. Vertel hem dat u de opgegeven limiet wilt uitschakelen. Na controle van alle gegevens zal de medewerker de dienst handmatig deactiveren.

Stap 3

Probeer de opgegeven limiet op Megafon uit te schakelen met behulp van het zelfbedieningssysteem "Service Guide", de link waarnaar u hieronder vindt. Hier kunnen abonnees van de operator gemakkelijk de aangesloten diensten beheren, evenals de accountstatus, actuele communicatiekosten, tariefwijzigingen of bestelgegevens bekijken. Gebruik voor autorisatie de instructies op de website en uw mobiele telefoon, of vraag een login en wachtwoord aan via de abonneeservice.

Stap 4

Neem contact op met de dichtstbijzijnde Megafon-communicatiesalon om de opgegeven limiet uit te schakelen. Hier kunt u niet alleen een onnodige dienst deactiveren, maar deze ook "voor uzelf" aanpassen als u bijvoorbeeld niet tevreden bent over de omvang van de verstrekte lening of andere kenmerken. De adressen en contacten van salons en kantoren in uw stad zijn te vinden op de website van het bedrijf.

Aanbevolen: