Hoe De Limiet Op MTS Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Limiet Op MTS Uit Te Schakelen
Hoe De Limiet Op MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Limiet Op MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Limiet Op MTS Uit Te Schakelen
Video: Invoegen en uitvoegen: invoegstroken 2024, April
Anonim

De communicatie-operator Mobile Telesystems (MTS) biedt zijn klanten de dienst “Op volledig vertrouwen” aan. Conform de voorwaarden wordt de abonnee een limiet aangeboden die de uitschakeldrempel bij een negatief saldo bepaalt. U kunt het zelf beheren.

Hoe de limiet op MTS uit te schakelen
Hoe de limiet op MTS uit te schakelen

instructies:

Stap 1

De service "Op volledig vertrouwen" is een vrij handige optie voor diegenen die geen tijd hebben om hun account op tijd aan te vullen, maar tegelijkertijd slecht werk kunnen leveren. Het stelt aanvallers in staat om op uw kosten op uw eigen telefoon te praten totdat de afsluitdrempel is bereikt.

Stap 2

Een andere reden voor frustratie over de aangesloten dienst zijn betaalde abonnementen. Als je ze niet hebt bijgehouden en niet op tijd hebt achtergelaten, wordt er meer geld van je rekening afgeschreven dan wanneer de drempel op nul roebel en één kopeke was gesteld.

Stap 3

Voor veel MTS-abonnees is deze service in één keer automatisch verbonden, om de limiet uit te schakelen, moet u de meest geschikte actiemethode kiezen. U kunt met uw paspoort contact opnemen met elke salon van de mobiele operator van MTS. Als het nummer niet aan u is verstrekt, dient de persoon met wie het contract is gesloten naar de salon te komen. Leg de medewerker de essentie van het probleem uit en hij zal de "Trust"-service op uw telefoonnummer deactiveren.

Stap 4

U kunt de dienst ook activeren of deactiveren met uw mobiele telefoon. Kies de combinatie: * 111 * 32 # en druk op de knop "Bellen". Wacht op een bericht waarin wordt bevestigd dat de limiet is uitgeschakeld. Een andere mogelijkheid om de limiet zelf te beheren is om de Internet Assistant te gebruiken.

Stap 5

Ga naar de officiële website van MTS en klik op de link "Voer uw persoonlijke account in" in de rechterbovenhoek van het venster. Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in. Als je nog geen wachtwoord hebt of je bent het vergeten, vraag dan een nieuw wachtwoord aan door op de link "Wachtwoord ophalen" te klikken. Er wordt een bericht met uw nieuwe wachtwoord verzonden naar het telefoonnummer dat u in het veld "Inloggen" hebt ingevoerd.

Stap 6

Open in uw persoonlijke account het tabblad "Internet-assistent", selecteer de sectie "Op volledig vertrouwen" en de subsectie "Service activeren / deactiveren". Volg de instructies op het scherm om een paar stappen te ondernemen om de limiet op uw telefoonnummer uit te schakelen.

Aanbevolen: