Hoe De Service "Aangrenzende Regio's" MTS Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Service "Aangrenzende Regio's" MTS Uit Te Schakelen
Hoe De Service "Aangrenzende Regio's" MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Service "Aangrenzende Regio's" MTS Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Service
Video: How to Build a Transportation App 2024, April
Anonim

De dienst "Buurlanden" kan handig zijn als u besluit uw thuisnetwerk voor een tijdje te verlaten, maar tegen "thuis"-prijzen wilt communiceren. Door slechts één roebel per dag uit te geven als abonnementskosten voor de service, kunt u veel meer geld besparen. De dienst wordt in de verleden tijd genoemd, aangezien de verbinding in februari 2011 werd stopgezet (dit staat vermeld op de officiële website van de operator). Dus nu is alleen het uitschakelen beschikbaar.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

U kunt uw diensten beheren, inclusief "Aangrenzende regio's" (verbinden en loskoppelen) dankzij een dienst genaamd "Internet-assistent". Om het te gebruiken, volg de link https://ihelper.mts.ru/selfcare. Toegegeven, u kunt alleen inloggen op het zelfbedieningssysteem nadat u een wachtwoord hebt ingesteld (dit moet minimaal 4 en niet meer dan 7 cijfers zijn). Om te installeren, kiest u op het toetsenbord van uw mobiele USSD-commando * 111 * 25 # of belt u 1118. Na het gesprek hoort u een antwoordapparaat, waarvan u de instructies moet volgen. Het moet ook gezegd worden dat als u uw wachtwoord verliest, u eenvoudig een nieuw wachtwoord kunt installeren. Als het wachtwoord niet verloren gaat, maar gewoon meer dan drie keer verkeerd is ingevoerd, is toegang tot het systeem een half uur lang onmogelijk. Het gebruik van het systeem zelf wordt gratis door de exploitant verzorgd

Stap 2

Er zijn nog een aantal nummers waarmee u de dienst "Buurlanden" kunt deactiveren. De eerste is het abonnee-ondersteuningsnummer (495) 969-44-33, de tweede is het USSD-opdrachtnummer * 111 * 2150 #. U kunt ook verbinding maken met de dienst door te bellen naar het gratis nummer 0890 (als u belt vanaf een mobiel) en (495) 766-01-66 (als u belt vanaf een vaste telefoon).

Stap 3

Daarnaast heb je nog een dienst van de MTS-operator tot je beschikking. Het heet "Mijn Diensten". Als u het gebruikt, kunt u niet alleen oude services deactiveren, maar ook informatie ontvangen over nieuwe, ze verbinden. Om de dienst "Mijn diensten" te activeren, belt u een sms met een willekeurige tekst op uw gsm en stuurt u deze naar 8111. Om dit nummer in het thuisnetwerk te gebruiken, neemt de operator geen geld op van de rekening en voor gebruik bij roaming, worden de bedragen gedebiteerd volgens uw tariefplan.

Aanbevolen: