De Service "Aangrenzende Regio's" Uitschakelen

Inhoudsopgave:

De Service "Aangrenzende Regio's" Uitschakelen
De Service "Aangrenzende Regio's" Uitschakelen

Video: De Service "Aangrenzende Regio's" Uitschakelen

Video: De Service
Video: Complications following 'Minor Surgical Procedures' - Dr Nyer Firdoose 2024, Mei
Anonim

Naburige Regio's is een dienst van de MTS-telecomoperator waarmee u zelfs buiten uw thuisnetwerk kunt communiceren tegen de gebruikelijke prijzen. Wanneer de behoefte aan een dergelijke dienst niet langer nodig is, schakelen abonnees deze uit. Dit kan overigens op meerdere manieren.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

Bel een van de speciale nummers om te stoppen met het gebruik van de dienst Buurlanden. Met het nummer (495) 969-44-33 kunt u het klantenservicecentrum bellen. De tweede manier om een onnodige service te deactiveren is het USSD-verzoek * 111 * 2150 #. De verbinding kan op elk moment worden verbroken door het gratis nummer 0890 te bellen. Als u niet met een mobiele telefoon belt, maar met een huistelefoon, moet u (495) 766-01-66 bellen.

Stap 2

Registreer u in het "Internet Assistant"-systeem (dit is zonder uitzondering beschikbaar voor alle abonnees van de MTS-operator). Dankzij dit kunt u de gewenste service uitschakelen of juist verbinden. Als je het nog niet hebt gebruikt, moet je een wachtwoord instellen (de standaard login is het telefoonnummer van elke klant). Bel hiervoor het korte nummer 118 of stuur een USSD-verzoek * 111 * 25 #. Houd er rekening mee dat het wachtwoord strikt uit 4 tot 7 tekens moet bestaan. Overigens hebben accounthouders in dit systeem de mogelijkheid om hun wachtwoord op elk moment te herstellen als het verloren of vergeten is.

Stap 3

Naast het zelfbedieningssysteem biedt MTS ook een dienst aan genaamd "Mijn Diensten". Het maakt het veel gemakkelijker om diensten te beheren (oude uitschakelen, nieuwe activeren en informatie over nieuwe producten ontvangen). Als je lid wilt worden van de gebruikers van deze dienst, stuur dan een sms met een willekeurige tekst naar het korte nummer 8111. Vergeet niet dat het alleen gratis is op je thuisnetwerk. Als je hem tijdens het roamen een sms stuurt, zal de operator een bepaald bedrag van je rekening afschrijven (het bedrag hangt af van het tariefplan dat je gebruikt en je locatie).

Aanbevolen: