Hoe De Service "Home Towns" Van MTS . Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Service "Home Towns" Van MTS . Uit Te Schakelen
Hoe De Service "Home Towns" Van MTS . Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Service "Home Towns" Van MTS . Uit Te Schakelen

Video: Hoe De Service
Video: LSU Postgame Show | November 6, 2021 2024, Mei
Anonim

Vaak, door in te spelen op de verleidelijke aanbiedingen van uw mobiele provider en uzelf aan te sluiten op betaalde diensten, realiseert u zich na een bepaalde tijd dat u ze niet gebruikt, maar alleen uw eigen geld uitgeeft aan een maandelijks bedrag. Er zijn verschillende manieren om services die u niet nodig heeft eenvoudig uit te schakelen.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

Het is nodig

coördineert communicatie met MTS-medewerkers

instructies:

Stap 1

De wereldberoemde mobiele operator MTS doet veel verschillende aanbiedingen aan haar klanten (bijvoorbeeld de Home Towns-service). Dit is een geweldige kans om steeds goedkoper te communiceren met dierbaren die zich in andere, verre nederzettingen bevinden. Als uw familie, vrienden of zakenpartners, met wie u vaak telefoneert, buiten uw regio wonen en tegelijkertijd MTS-abonnee zijn, kunt u "Home Towns" verbinden en voor de helft van de prijs bellen.

Stap 2

U kunt deze dienst activeren via de "SMS-assistent". Stuur hiervoor een gratis sms naar nummer 111 met de tekst 2132. U kunt ook een alternatief commando * 111 * 2132 # op uw mobiele telefoon bellen - of de "Internet-assistent" gebruiken. De kosten om verbinding te maken met de Home Towns-service bedragen 30 roebel en elke dag wordt een abonnementsgeld van 1 roebel afgeschreven van het account op de mobiele telefoon.

Stap 3

Als u, nadat u Home Towns heeft aangesloten, teleurgesteld bent in de service of deze service niet langer nodig heeft, kunt u deze weigeren. Schakel het uit via de "SMS-assistent" (stuur hiervoor een sms naar nummer 111 met de tekst 21320) of bel * 111 * 21320 # op uw mobiele telefoon - bel. In tegenstelling tot aansluiting is het loskoppelen van de dienst gratis.

Stap 4

Als u om de een of andere reden niet in staat bent om "Home Towns" zelf te verbinden of los te koppelen, neem dan contact op met het MTS Subscriber Service Center voor hulp door de telefoniste te bellen op 0890 of door het dichtstbijzijnde kantoor van het bedrijf te bezoeken. Na overleg met de beheerder krijgt u alle informatie over welke diensten u heeft aangesloten en hoeveel u daarvoor betaalt. Van deze gelegenheid gebruik makend, kan je vragen om alle betaalde diensten op het nummer uit te schakelen of een gunstiger tarief te kiezen.

Aanbevolen: