Hoe De "weer"-service In Mts . Uit Te Schakelen

Inhoudsopgave:

Hoe De "weer"-service In Mts . Uit Te Schakelen
Hoe De "weer"-service In Mts . Uit Te Schakelen

Video: Hoe De "weer"-service In Mts . Uit Te Schakelen

Video: Hoe De
Video: 3x tips Hoe je een Hybride moet slaan 2024, April
Anonim

Veel MTS-abonnees die de gratis weersvoorspelling van de MTS Info-service hebben geactiveerd, hebben haast om deze binnen een week uit te schakelen, omdat ze na het einde van de gratis periode van 7 dagen een dagelijkse abonnementskosten voor de service moeten betalen.

De service deactiveren?
De service deactiveren?

instructies:

Stap 1

U kunt zich afmelden voor de service "Gratis weersvoorspelling van MTS Info" met een opdracht die vanaf uw mobiele telefoon moet worden verzonden. Kies * 111 * 4751 # en druk op de beltoets. Als reactie op uw verzoek ontvangt u een melding dat de service is uitgeschakeld.

Stap 2

U kunt de dienst ook deactiveren als u een sms-bericht met het nummer "2" (zonder aanhalingstekens) naar 4741 stuurt. Als u zich in uw thuisregio bevindt, worden er geen kosten in rekening gebracht voor het bericht. Uw verzoek om de dienst te deactiveren wordt bevestigd in een antwoord-sms.

Stap 3

Als u gewend bent om services via internet te beheren, kunt u het gedeelte "Internet Assistant" op de website gebruiken www.mts.ru. Hier kunt u niet alleen de gratis weersvoorspelling van de MTS Info-service deactiveren, maar ook toegang krijgen tot andere diensten en tariefopties.

Aanbevolen: