Internet Instellen In Het MTS-netwerk

Inhoudsopgave:

Internet Instellen In Het MTS-netwerk
Internet Instellen In Het MTS-netwerk

Video: Internet Instellen In Het MTS-netwerk

Video: Internet Instellen In Het MTS-netwerk
Video: Verbinding maken met mobiel internet (Android) 2024, April
Anonim

Abonnees van het mobiele bedrijf "MTS" hebben de mogelijkheid om de GPRS-technologie te gebruiken via hun mobiele telefoon. Maar hiervoor moet u enkele instellingen maken en een speciale optie aansluiten.

Internet instellen in het MTS-netwerk
Internet instellen in het MTS-netwerk

instructies:

Stap 1

Verbind eerst de volgende opties: wap en gprs. Dit kan op verschillende manieren. U kunt bijvoorbeeld een mobiele operator bellen op het korte nummer 0890 (de oproep is gratis voor alle MTS OJSC-abonnees). Als u aan het roamen bent, belt u +7 423 2740740.

Stap 2

Verbind bovenstaande opties via een speciale service. Om dit te doen, terwijl u zich in het MTS OJSC-netwerk bevindt, kiest u de volgende cijfercombinatie: * 111 #. Of stuur het nummer 2 naar het verkorte nummer 111.

Stap 3

Kijk nu of er een MTS-profiel in de instellingen staat. Als u het niet kunt vinden, bel dan het contactcentrum en vraag hen om de internetinstellingen voor uw telefoon te verzenden. Daarna ontvangt u een servicebericht dat u alleen hoeft op te slaan en te activeren.

Stap 4

Als je om de een of andere reden geen contact kunt opnemen met de operator, maar je hebt wel een normaal internet binnen handbereik, typ dan de link https://www.mts.ru/help/settings/settings_phone/ in de adresbalk. Voer in het daarvoor bestemde veld uw telefoonnummer in en klik aan het einde op "Verzenden". De instellingen komen als een bericht naar je telefoon. Activeer ze en start uw mobiele telefoon opnieuw op.

Stap 5

Als je een iPhone van MTS hebt, zorg er dan voor dat je telefoon al over de nodige instellingen beschikt. Je hoeft ze alleen maar te activeren. Ga hiervoor naar het menu, selecteer de optie "Instellingen" en vervolgens "Algemeen". Klik in het menu dat wordt geopend op het item "Netwerk" - "Mobiel datanetwerk".

Stap 6

Nu moet u de volgende parameters handmatig invoeren: APN - internet.mts.ru, gebruikersnaam - mts, wachtwoord - hetzelfde. Selecteer het tabblad Safari in het menu om de pagina te laden.

Aanbevolen: