Hoe De Snelheid Van De Megaline Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van De Megaline Te Verhogen?
Hoe De Snelheid Van De Megaline Te Verhogen?

Video: Hoe De Snelheid Van De Megaline Te Verhogen?

Video: Hoe De Snelheid Van De Megaline Te Verhogen?
Video: ADSL Интернет совершенно бесплатно(Megaline) 2024, April
Anonim

Wanneer u met onbeperkt internet werkt, is het de moeite waard eraan te denken dat de snelheid van het kanaal dat is toegewezen door de exploitant van de internettoegangsdienst alleen wordt geregeld door het tariefplan waarmee u bent verbonden. Deze waarde is statisch en kan niet door jou worden gewijzigd. U kunt de prioriteit wijzigen van taken die momenteel via het toegangskanaal lopen, zodat taken met hoge prioriteit zo snel mogelijk worden voltooid.

Hoe de snelheid van de megaline te verhogen?
Hoe de snelheid van de megaline te verhogen?

instructies:

Stap 1

Als je het downloaden van een bestand wilt versnellen terwijl je een torrent-client gebruikt, stel dan eerst de uploadlimiet in. Om met maximale snelheid te downloaden, heb je het volledige toegangskanaal nodig, zonder een spoor achter te laten, wat betekent dat je ook alle andere downloads moet pauzeren en de browser niet moet gebruiken totdat de download is voltooid.

Stap 2

Als u een downloadmanager gebruikt, stelt u de hoogste prioriteit in voor het downloaden van bestanden. Stel ook zoveel mogelijk downloads in. Hoe meer secties je gebruikt, hoe dichter je de drempel van je kanaal nadert, dat wil zeggen, hoe dichter je downloadsnelheid bij het maximum komt.

Stap 3

Wanneer u op internet surft, moet u alle actieve downloads onderbreken en ondersteuning voor afbeeldingen en scripts voor Java en Flash uitschakelen. Door deze acties maakt u niet alleen het internettoegangskanaal vrij, maar versnelt u ook het laden van internetpagina's, omdat zware afbeeldingen en applicaties niet worden geladen, omdat ze worden geblokkeerd.

Aanbevolen: