Hoe De Snelheid Van Internet Op De MTS-modem Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van Internet Op De MTS-modem Te Verhogen
Hoe De Snelheid Van Internet Op De MTS-modem Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Van Internet Op De MTS-modem Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Van Internet Op De MTS-modem Te Verhogen
Video: How to make your Internet speed faster with 1 simple setting! New Method 2024, Maart
Anonim

Als u een MTS-modem gebruikt, bent u mogelijk snelheidslimieten tegengekomen. Dit is vooral onaangenaam als u een bestand zo snel mogelijk moet downloaden of verzenden, dringend de nodige informatie moet verzamelen of een videogesprek moet voeren. Met de snelheidslimieten op het MTS-modem kan op twee manieren worden omgegaan.

Hoe de snelheid van internet op de MTS-modem te verhogen
Hoe de snelheid van internet op de MTS-modem te verhogen

Het is nodig

MTS-modem, computer, telefoon met MTS-simkaart

instructies:

Stap 1

U kunt het tarief voor internettoegang wijzigen. Op onbeperkte tarieven van MTS is er een limiet op het verkeersvolume. Als je het ingestelde verkeersvolume overschrijdt, zakt de snelheid naar 64 Kbps. Bij het "Unlimited-Mini"-tarief is het verkeersvolume beperkt tot 250 MB / dag, bij het "Unlimited-Maxi" -tarief - 500 MB / dag, en bij het "Unlimited-Super" -tarief - 1000 MB / dag. Dat wil zeggen, als u regelmatig snelheidsbeperkingen tegenkomt, moet u een tarief kiezen met een grote hoeveelheid inbegrepen verkeer.

Stap 2

Als u de snelheid van internettoegang voor een bepaalde periode wilt maximaliseren, kunt u de MTS "Turbo Button"-service gebruiken. Er zijn twee versies van deze service: "Turbo-knop 2" (2 uur gebruik) en "Turbo-knop 6" (6 uur gebruik).

Stap 3

Er zijn 3 manieren om de "Turbo Button"-service te activeren. U kunt het commando * 111 * 622 # op uw telefoon kiezen om de optie "Turbo-knop 2" te activeren of * 111 * 626 # om de optie "Turbo-knop 6" te activeren. De tweede optie is om een sms te sturen naar nummer 111. Als u de optie "Turbo-knop 2" wilt activeren, moet de sms de code 622 bevatten, en als u de optie "Turbo-knop 6" wilt activeren, voegt u de code 626 in de sms en ten slotte kunt u deze service activeren via de "Internet Assistant"-service. Ga hiervoor naar de website https://ihelper.nw.mts.ru/selfcare/ en voer uw nummer en wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in. Om een wachtwoord te ontvangen, kiest u * 111 * 25 # op uw telefoon.

Aanbevolen: