Hoe De Snelheid Op Een USB-modem Van Beeline Te Verhogen

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Op Een USB-modem Van Beeline Te Verhogen
Hoe De Snelheid Op Een USB-modem Van Beeline Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Op Een USB-modem Van Beeline Te Verhogen

Video: Hoe De Snelheid Op Een USB-modem Van Beeline Te Verhogen
Video: Как улучшить скорость USB модема 2024, Mei
Anonim

Voor die mensen die bijna overal ter wereld toegang willen hebben tot internet, zijn USB-modems uitgevonden. Deze apparaten zijn heel gemakkelijk te gebruiken, maar ze hebben een belangrijk nadeel: lage internettoegangssnelheid.

Hoe de snelheid op een USB-modem van Beeline te verhogen
Hoe de snelheid op een USB-modem van Beeline te verhogen

instructies:

Stap 1

Er zijn veel bewezen manieren om de snelheid van uw internetverbinding te verhogen bij gebruik van een USB-modem. Kies eerst een ander abonnement. Met moderne onbeperkte tarieven kunt u internettoegangssnelheden tot 10 Mbps bieden.

Stap 2

Via de online dienst kunt u overstappen naar een ander tarief. Ga naar internet.beeline.ru, zoek daar de gewenste sectie en stap over naar een ander tariefplan.

Stap 3

Als u het tariefplan niet zelf kunt wijzigen, schakel dan de hulp in van specialisten. Bel hiervoor het gratis nummer 0611.

Stap 4

Als u tevreden bent met uw tariefplan, stel dan uw computer of laptop in om de snelheid van internettoegang te verhogen. Schakel eerst alle programma's uit die gebruikmaken van een internetverbinding. Meestal zijn dit de volgende hulpprogramma's: Antivirus (bij het downloaden van updates), Skype, uTorrent en plug-ins ingebouwd in de browser.

Stap 5

Installeer een applicatie die binnenkomende informatie verwerkt. Een voorbeeld van zo'n programma is TrafficCompressor. In de meeste gevallen stelt het programma u in staat het verkeersvolume met 10-15% te verminderen, waardoor de laadsnelheid van webpagina's wordt verhoogd.

Stap 6

De belangrijkste reden voor de lage snelheid van de internetverbinding bij het gebruik van USB-modems is een slechte signaalsterkte. Om dit te verhogen, wordt aanbevolen om een USB-verlengkabel te gebruiken, waarmee u de USB-modem in een ruimte met een verhoogd signaalniveau kunt plaatsen.

Stap 7

Probeer uw USB-modem aan te sluiten op een Wi-Fi-router met een 3G-kanaal. Met deze methode kunt u niet alleen de signaalkwaliteit verhogen, maar ook de snelheid van uw internetverbinding. U kunt ook één USB-modem gebruiken om meerdere netbooks, laptops en mobiele telefoons met Wi-Fi-ondersteuning tegelijk te verbinden met internet.

Aanbevolen: