Hoe De Snelheid Van De Beeline-modem Te Verhogen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Snelheid Van De Beeline-modem Te Verhogen?
Hoe De Snelheid Van De Beeline-modem Te Verhogen?

Video: Hoe De Snelheid Van De Beeline-modem Te Verhogen?

Video: Hoe De Snelheid Van De Beeline-modem Te Verhogen?
Video: Личный кабинет Билайн, детализация, регистрация, вход 2024, April
Anonim

Een van de manieren waarop u verbinding kunt maken met internet is door gebruik te maken van een gprs-modem. In dit geval krijgt u een gprs-module, waarin een simkaart wordt geplaatst. Bij normaal gebruik van een internetbrowser laat de snelheid van de modem in dit geval te wensen over, dus u moet een van de methoden gebruiken waarmee u de snelheid van het laden van internetpagina's aanzienlijk kunt verhogen.

Hoe de snelheid van de Beeline-modem te verhogen?
Hoe de snelheid van de Beeline-modem te verhogen?

instructies:

Stap 1

Gebruik services om webpagina's te comprimeren. Afhankelijk van hun populariteit kunnen deze diensten betaald of gratis zijn. De essentie van hun actie is heel eenvoudig: alle informatie die in uw browser wordt weergegeven, gaat eerst door een proxyserver, die deze meerdere keren comprimeert. Dit versnelt het laden van internetpagina's twee tot drie keer.

Stap 2

Gebruik de Opera mini-browser om uw modemsnelheid te maximaliseren. Deze browser is ontworpen om de hoeveelheid verkeer die wordt verbruikt bij het gebruik van internet via de telefoon te verminderen, dus om deze op uw computer te installeren, moet u ook een Java-emulator downloaden.

Stap 3

Na het installeren van de Java-emulator, start u de Opera mini-browser. Schakel de weergave van afbeeldingen uit, evenals alle instellingen met betrekking tot het laden van extra inhoud. Het werkingsprincipe van deze browser is hetzelfde als dat van de diensten in de eerste stap, maar de verwerking van informatie is in dit geval bijna drie tot vier keer sneller. Met de Opera mini-browser kun je de snelheid van je modem met bijna zeventig procent verhogen in vergelijking met een gewone browser.

Aanbevolen: