Hoe Tegoed Uitschakelen Op Megafon

Inhoudsopgave:

Hoe Tegoed Uitschakelen Op Megafon
Hoe Tegoed Uitschakelen Op Megafon

Video: Hoe Tegoed Uitschakelen Op Megafon

Video: Hoe Tegoed Uitschakelen Op Megafon
Video: Разблокировка sim. Megafon login+ 2024, Mei
Anonim

Een tegoed van vertrouwen zal Megafon-abonnees helpen in het geval dat er plotseling niet genoeg geld op hun persoonlijke account staat om te bellen of een sms-bericht te verzenden. Het is op elk moment mogelijk om van deze dienst gebruik te maken (en deze te deactiveren).

Hoe tegoed uitschakelen op Megafon
Hoe tegoed uitschakelen op Megafon

instructies:

Stap 1

U kunt het "Trust Credit" direct vanaf uw mobiele telefoon deactiveren, hiervoor hoeft u niet eens de deur uit. U hoeft alleen het USSD-opdrachtnummer * 138 * 2 # te kiezen en op de beltoets te drukken. Nadat de operator uw verzoek heeft ontvangen, beëindigt hij de dienst op uw nummer. Overigens zijn er geen beperkingen voor het aansluiten / loskoppelen van het "Trust Credit" in "Megafon": zodra je het nodig hebt, kun je het weer gebruiken.

Stap 2

Indien nodig kunt u de service gratis activeren, zowel in elk kantoor van het bedrijf als in de communicatiesalon. Neem contact op met een medewerker of verkoopadviseur, hij vertelt je hoe je de kredietlimiet correct berekent (of doet het zelf). Deze limiet kan later eenvoudig worden gewijzigd. Om het "Trust Credit" te activeren wanneer u contact opneemt met de communicatiesalon, moet u een identiteitsbewijs bij u hebben, evenals een overeenkomst met de operator. Het gebruik van het "Krediet", evenals de activering ervan, is gratis.

Stap 3

Als het om wat voor reden dan ook lastig voor u is om rechtstreeks contact op te nemen met het kantoor of de salon, activeer dan zelf de service. Neem hiervoor uw mobiele telefoon en typ het USSD-commando * 138 # op het toetsenbord en druk vervolgens op de belknop. Vervolgens moet u beslissen over de grootte van het leenpakket, dat wil zeggen met het bedrag (het kan 300 tot 1700 roebel zijn).

Stap 4

Daarnaast beheert u diensten op uw nummer via het zelfbedieningssysteem "Service-Guide". Toegegeven, voordat u het gebruikt, moet u het zeker aansluiten (via de systeeminterface of in het klantenondersteuningscentrum).

Stap 5

De telecomoperator "MTS" biedt ook een vergelijkbare service, alleen wordt deze "Beloofde betaling" genoemd. Om het te activeren, gebruikt u het verzoek naar het nummer * 111 * 32 # of belt u het abonneeservicenummer 1113. Als u een abonnee bent van het Beeline-bedrijf, ontvangt u een "Trustbetaling" door * 141 # te kiezen. Daarna wordt uw account aangevuld met een bedrag van 30 tot 450 roebel.

Aanbevolen: