Betaalde Megafon-services Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Betaalde Megafon-services Uitschakelen?
Betaalde Megafon-services Uitschakelen?

Video: Betaalde Megafon-services Uitschakelen?

Video: Betaalde Megafon-services Uitschakelen?
Video: Nexign и МегаФон: 7 биллинговых систем в одном решении 2024, Mei
Anonim

De noodzaak om een bepaalde dienst (vooral een betaalde) te gebruiken kan na verloop van tijd verdwijnen, dus er kan een dienst of nummer nodig zijn waarmee een dergelijke dienst kan worden uitgeschakeld. Operator "Megafon" biedt zijn abonnees verschillende manieren om zich te ontdoen van onnodige services. Tegelijkertijd kunnen de klanten van het bedrijf zelf precies de methode kiezen die het beste bij hen past, dat wil zeggen met behulp van welke bewerkingen het mogelijk is om onnodige betaalde diensten het snelst en zonder problemen uit te schakelen.

Betaalde Megafon-services uitschakelen
Betaalde Megafon-services uitschakelen

instructies:

Stap 1

Elke mobiele operator biedt zijn abonnees een internetportaal aan met een persoonlijk account. En de megafoon is geen uitzondering. De operator biedt zijn gebruikers een zelfbedieningssysteem aan, genaamd "Service Guide". Er zijn verschillende mogelijkheden om met dit systeem te werken, maar de belangrijkste is de toegang tot de "Service Guide" via elke browser op een laptop. Toegang krijgen tot uw persoonlijke account zal niet moeilijk zijn. Hiervoor hoeft u geen contact op te nemen met het servicecentrum of de hotline van de operator te bellen. Het is voldoende om ofwel een sms te sturen naar het nummer 000105 met de tekst "00", of het USSD-commando * 105 * 00 #. Om uw persoonlijke account te activeren, kunt u bovendien eenvoudig het formulier op de website https://lk.megafon.ru/login/ invullen. Schrijf uw wachtwoord op en bewaar het op een veilige plaats. Immers, vergeet je het en voer je het 3 keer verkeerd in op de site, dan zul je de activatie opnieuw moeten doorlopen.

Stap 2

"Servicegids" biedt gebruikers veel opties. Het heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid om niet alleen verschillende services aan te sluiten en los te koppelen, inclusief betaalde. Met zijn hulp kunt u eenvoudig uw tariefplan wijzigen, kosten optimaliseren met behulp van tal van opties, informatie ontvangen over betalingen, uw accountstatus controleren en nog veel meer. Naast een computer kunt u de Servicegids ook vanaf uw mobiele apparaat gebruiken. Download hiervoor de applicatie van de officiële website van de operator "Megafon", die moet worden gestart om in het systeem te werken. U kunt de gids ook gebruiken door een USSD-verzoek te sturen naar * 105 # - deze bewerking is gratis.

Stap 3

Om betaalde Megafon-services uit te schakelen, moet u in uw persoonlijke account naar het gedeelte met de services van de operator gaan. U krijgt een volledige lijst met services te zien die worden geleverd door de mobiele provider waarmee u ooit verbinding hebt gemaakt. U hoeft alleen maar de service te vinden die u niet langer nodig heeft en deze uit te schakelen. Daarnaast kunt u in dit gedeelte zien welke kosten er voor een bepaalde dienst in rekening worden gebracht.

Stap 4

Om erachter te komen welke betaalde Megafon-services zijn aangesloten en om deze uit te schakelen, kunt u een eenvoudig USSD-verzoek gebruiken. Kies hiervoor de volgende combinatie op uw telefoon: * 505 # en de beltoets. Er is ook een tweede commando om erachter te komen welke betaalde diensten zijn aangesloten en om deze uit te schakelen. Kies * 105 * 11 # en bel. In wezen verschillen deze beide verzoeken op geen enkele manier. Als reactie op uw verzoek zou u een sms moeten ontvangen met alle informatie over de aangesloten betaalde diensten. Bovendien zal het bericht informatie bevatten over het deactiveren van elke dienst. U hoeft alleen die te selecteren waarvan u denkt dat ze niet nodig zijn en voer het verzoek in dat in het bericht is gespecificeerd.

Stap 5

Er is een manier die vergelijkbaar is met de vorige stap om erachter te komen welke betaalde diensten zijn aangesloten en hoe ze uit te schakelen - door een sms-bericht naar een speciaal nummer te sturen. Om het te implementeren, moet u de tekst "info" invoeren in het berichtenvenster op uw telefoon en deze naar nummer 5051 sturen. Enkele seconden na het verzenden van de sms zou u een bericht moeten ontvangen met informatie over de diensten die op uw telefoon zijn aangesloten, evenals over de methode om elk van hen los te koppelen …

Stap 6

Bovendien kunt u het telefoonnummer van een specifieke onderbreking van de dienst rechtstreeks op de website van de operator vinden, aangezien er geen enkel nummer voor de onderbreking van de dienst wordt verstrekt. Om dit te doen, selecteert u het tabblad waarin u geïnteresseerd bent met de naam van de dienst, klikt u erop. Vervolgens ziet u algemene informatie, methoden (aantallen) voor het aansluiten en loskoppelen van de service, evenals de kosten van deze bewerkingen.

Stap 7

Als alle bovenstaande methoden om de een of andere reden niet geschikt voor u zijn, kunt u proberen contact op te nemen met het contactcenter van de Megafon-operator. Om dit te doen, moet u het Cellular Customer Support Center bellen. De dienst werkt de klok rond. Het is voldoende om te wachten op het antwoord van de telefoniste en aan te geven dat u wilt weten welke betaalde diensten zijn aangesloten. Na ontvangst van de nodige informatie kunt u de beheerder vragen om die diensten die u voor uzelf overbodig acht uit te zetten. U kunt het contactcenter bellen met een van de twee nummers: 0500 of 0500559. Als de telefoon is aangesloten als een zakelijke verbinding, moet u 8 800 550 0555 bellen om betaalde services uit te schakelen. Een duidelijk nadeel van deze methode is de reactie van de telefoniste snelheid. Soms kunt u binnen een minuut op een antwoord wachten. En soms is het wachten tientallen minuten. Maar er is ook een onbetwistbaar voordeel van deze methode: zelfs als u niet weet waarom het geld van uw rekening wordt afgeschreven, zal de callcenteroperator een dienst met tarifering vinden en deze uitschakelen.

Stap 8

Als geen van de methoden bij u past, hoeft u alleen maar naar het Megafon-verkoopkantoor te gaan. U kunt het dichtstbijzijnde servicecentrum vinden op de officiële website megafon.ru in het gedeelte "Ondersteuning" in het bovenste horizontale menu. Dan blijft het om op het opschrift "Contacten" te klikken en in het geopende venster het gedeelte met communicatiesalons te vinden. Het blijft alleen om naar het dichtstbijzijnde centrum te komen en contact op te nemen met een consultant of bedrijfsvertegenwoordiger. Elk verkoopkantoor en servicecentrum is uitgerust met computers met toegang tot een speciaal programma, waar een adviseur gemakkelijk al uw diensten kan bekijken, aansluiten en loskoppelen. Voor een goede werking heeft u zeker uw telefoonnummer en paspoortgegevens nodig. Zonder de nodige informatie kan de consulent je nergens mee helpen.

Aanbevolen: