Betaalde Megafon-services Uitschakelen: Een Paar Tips

Inhoudsopgave:

Betaalde Megafon-services Uitschakelen: Een Paar Tips
Betaalde Megafon-services Uitschakelen: Een Paar Tips

Video: Betaalde Megafon-services Uitschakelen: Een Paar Tips

Video: Betaalde Megafon-services Uitschakelen: Een Paar Tips
Video: Как пользоваться Мегадиск от Мегафона: войти, скачать на компьютер, создать папки и закачать фото? 2024, April
Anonim

Vrijwel alle mobiele operators verbinden, naast basisdiensten, extra mogelijkheden. Maar niet elke abonnee gebruikt communicatiemiddelen, een navigator, speelt spelletjes of leest een horoscoop, terwijl er periodiek geld van de rekening verdwijnt. Dit roept de natuurlijke vraag op hoe betaalde diensten kunnen worden uitgeschakeld.

Betaalde Megafon-services uitschakelen: een paar tips
Betaalde Megafon-services uitschakelen: een paar tips

instructies:

Stap 1

Klanten van de Megafon-operator krijgen de mogelijkheid om het type dienst, het doel, het bestaande tarief in detail te bestuderen en, indien nodig, de opties op verschillende manieren uit te schakelen.

Stap 2

Met een actief internet en de wens om onafhankelijk uit te zoeken welke betaalde diensten zijn inbegrepen in het gekochte tarief, zal een persoonlijk account ("Service-Guide" -systeem) helpen. Het biedt een aantal mogelijkheden voor de klant: volg het saldo van de rekening, ontvang een rapport over de beweging van betalingen, verander het tarief naar een meer geschikt tarief, schakel diensten van betaalde of gratis aard uit / in. Het systeem is toegankelijk vanaf een computer en een mobiele telefoon. Om de applicatie op uw telefoon te installeren, moet u deze downloaden van de Megafon-website of de Servicegids gebruiken door * 105 # aan te vragen, die gratis is.

Stap 3

Om uw persoonlijke account via een computer in te voeren, moet u de officiële Megafon-website bezoeken, u erop registreren en een wachtwoord ontvangen. Het bedrijf heeft geen enkele manier om services uit te schakelen. In een handig menu kunt u alle aangeboden opties in detail bestuderen door te klikken op welke informatie over de afsluitopties wordt weergegeven, en een handige manier kiezen: een USSD-verzoek gebruiken, via sms of onnodige services annuleren met één klik op de knop muis. Bovendien kan dit overal ter wereld waar toegang tot internet is.

Stap 4

Als de toegang tot internet tijdelijk niet beschikbaar is, deze helemaal nooit heeft bestaan, of de abonnee niet weet hoe hij een computer moet gebruiken, dan moet de volgende methode worden gebruikt: neem contact op met een mobiele provider. Het is voldoende om één keer naar de ondersteuningsdienst te bellen en de manager te vragen om niet-gevraagde services uit te schakelen. In dit geval kunnen de paspoortgegevens van de abonnee worden opgevraagd.

Stap 5

Een andere manier om onnodige services uit te schakelen, is geschikt voor mensen die constant reizen en zakenreizen. Om dit te doen, kunt u het dichtstbijzijnde officiële centrum van de operator Megafon bezoeken, nadat u eerder een lijst met adressen op de website hebt gevonden. Het voordeel van de methode is dat het de mogelijkheid biedt om volledig advies en assistentie te krijgen van gekwalificeerde managers van een telecomoperator. In de salon kunt u de ontkoppeling van betaalde diensten bestellen, niet alleen op de telefoon en modem, maar ook de abonnementen die afkomstig zijn van het nummer 5051 deactiveren. Om op deze manier transacties uit te voeren, heeft u ook een paspoort nodig.

Stap 6

Om deze of gene dienst te kiezen of onnodig te weigeren - de persoon moet zichzelf kiezen, en als hij het niet alleen aankan, moet u contact opnemen met de specialisten die u zullen helpen.

Aanbevolen: