Zelf Betaalde Services Op Megafon Uitschakelen

Zelf Betaalde Services Op Megafon Uitschakelen
Zelf Betaalde Services Op Megafon Uitschakelen

Video: Zelf Betaalde Services Op Megafon Uitschakelen

Video: Zelf Betaalde Services Op Megafon Uitschakelen
Video: Вход в личный кабинет Мегафон по номеру телефона. Как войти? Нужна ли регистрация? 2024, April
Anonim

Er zijn mobiele gebruikers die nog niet weten hoe ze de betaalde diensten op Megafon zelf kunnen uitschakelen. Dit kan worden gedaan zonder de kantoren van de operator te bezoeken, het volstaat om speciale systeemdiensten te gebruiken.

Betaalde diensten op Megafon kun je zelf uitzetten
Betaalde diensten op Megafon kun je zelf uitzetten

Voordat u zelf betaalde services op Megafon uitschakelt, moet u ervoor zorgen dat dit ook echt het geval is. Om dit te doen, kunt u het mobiele systeem van de operator genaamd "Servicegids" gebruiken door * 105 # te bellen vanaf de telefoon. Als gevolg hiervan wordt een lijst met aangesloten betaalde services op het scherm weergegeven.

Om onnodige services of abonnementen uit te schakelen, selecteert u ze in het servicemenu en gebruikt u de voorgestelde opdrachten om ze te deactiveren. Ook kunnen gebruikers een SMS-bericht met het woord STOP sturen naar een verkort nummer waarvan informatie wordt ontvangen in het kader van een bepaalde dienst of abonnement. Dit stopt de actie en ze stoppen met het opladen van geld vanaf uw telefoon.

De "Internet-assistent" die beschikbaar is op de Megafon-website werkt op een vergelijkbare manier (het vereiste tabblad bevindt zich in het bovenste gedeelte van de hoofdpagina). Verkrijg een login en wachtwoord om het persoonlijke account van de gebruiker in te voeren (instructies hiervoor zijn beschikbaar op de overeenkomstige pagina van de site). Na het inloggen opent zich een servicemenu voor je, waarmee je de betaalde services op Megafon zelf kunt uitschakelen. Bovendien kunnen abonnees hier het huidige tarief en het saldo op hun persoonlijke account vinden, evenals verschillende mobiele opties configureren voor een handiger gebruik van de diensten die door de operator worden aangeboden.

Tot slot, als je bijvoorbeeld problemen hebt met internet, probeer dan contact op te nemen met de Megafon-operator op 0500 en vraag de technische ondersteuning welke diensten zijn aangesloten op je mobiele telefoon. Gebruik gesproken aanwijzingen om naar het gewenste menu-item te navigeren. Daarnaast staan de medewerkers van de nabijgelegen Megafon communicatiesalon altijd klaar om de nodige informatie over diensten te adviseren.

De medewerkers van het mobiele kantoor bezorgen u op verzoek de nodige informatie over de huidige mobiele diensten. Bovendien kunnen ze op verzoek van de abonnee ter plekke betaalde diensten op de Megafon-telefoon uitschakelen. Het komt ook voor dat verschillende diensten en abonnementen worden aangesloten zonder medeweten van de klant. In dit geval wordt u aangeboden om een verklaring te schrijven om ze uit te schakelen, en na een tijdje (na overweging) zullen de illegaal afgeschreven bedragen worden teruggestort op uw mobiele account.

Om niet per ongeluk betaalde diensten of abonnementen aan Megafon te koppelen, moet u het bezoeken van verdachte sites vermijden en uw gegevens en mobiele telefoonnummer nergens achterlaten. Fraudeurs gebruiken deze informatie vaak om illegaal verbinding te maken met betaalde diensten die grote hoeveelheden geld opnemen van abonneerekeningen.

Aanbevolen: