Gunstige Roaming: Hoe Activeer En Deactiveer "Overal Zoals Thuis" Op MTS

Gunstige Roaming: Hoe Activeer En Deactiveer "Overal Zoals Thuis" Op MTS
Gunstige Roaming: Hoe Activeer En Deactiveer "Overal Zoals Thuis" Op MTS

Video: Gunstige Roaming: Hoe Activeer En Deactiveer "Overal Zoals Thuis" Op MTS

Video: Gunstige Roaming: Hoe Activeer En Deactiveer
Video: Tips & Tricks - Huawei: Roaming uitzetten 2024, April
Anonim

"Overal zoals thuis" is een van de MTS-opties waarmee een abonnee buiten zijn "thuis"-regio kortingen kan krijgen op mobiele communicatie. De service is relevant voor diegenen die graag door Rusland reizen en vaak andere regio's en landen bellen. De optie is betaald, dus velen zijn niet alleen geïnteresseerd in hoe ze verbinding kunnen maken, maar ook om "Overal zoals thuis" uit te schakelen wanneer dat niet nodig is.

Gunstige roaming: hoe activeer en deactiveer "Overal zoals thuis" op MTS
Gunstige roaming: hoe activeer en deactiveer "Overal zoals thuis" op MTS

"Overal in huis" van MTS: voorwaarden van de optie

Terwijl de abonnee zich in een andere regio van het land of in het buitenland bevindt, kunt u met de dienst niet alleen 'thuis'-tarieven opslaan voor oproepen, maar ook voor sms-berichten en internet. Het tarief blijft hetzelfde als in de geboortestreek van de klant. Houd er echter rekening mee dat de optie alleen werkt als er MTS-torens zijn. Er zijn soortgelijke nog niet in elk deel van de wereld. Zorg er daarom voor dat u, voordat u verbinding maakt met de service "Overal in huis", uw intentie passend maakt.

  • betaal niet voor inkomende oproepen;
  • bel naar een willekeurig nummer van uw eigen en een andere regio voor dezelfde prijs.
  • stuur gratis sms naar nummers in heel Rusland.

Met deze optie kun je niet meer dan 100 gratis berichten per dag versturen. Tarief van het 101ste bericht wordt uitgevoerd tegen het basistarief. U kunt het aantal resterende berichten achterhalen door * 101 * 1 # te kiezen en de belknop op uw telefoon te gebruiken.

Momenteel betalen abonnees in het centrale deel van Rusland, met uitzondering van Moskou en de regio, 3 roebel per minuut verbinding met een willekeurig nummer. "Overal zoals thuis" is een wederzijds exclusieve optie met de archiefdiensten "Favoriete regio", "Buurregio's", "Favoriete regio +". Bovendien heeft nog een archiveringsoptie "One Country" voorrang op deze service.

Beeld
Beeld

Hoeveel kost het tarief "Overal in huis"

De optie brengt extra kosten met zich mee. Er wordt dus 30 roebel van de rekening afgeschreven voor verbinding. Het uitschakelen van de optie is gratis. Maar de abonnee moet betalen voor het gebruik van de service - van 3 tot 7 roebel, afhankelijk van de "thuis" -regio. De vergoeding wordt dagelijks afgeschreven, niet direct. In ieder geval zal communicatie op afstand goedkoper zijn dan in de gebruikelijke modus.

Roaming activeren "Overal thuis"

Zorg er eerst voor dat de optie nog niet is aangesloten. Gebruik hiervoor het "Persoonlijke account" of schrijf een bericht met een tekst naar het nummer 8111. U kunt ook informatie opvragen door * 152 # te kiezen en vervolgens de eenvoudige instructies te volgen. Als u als reactie een melding hebt ontvangen dat de service niet is geactiveerd, gaat u verder met de activering ervan. Dit kan op verschillende manieren.

Kies de digitale combinatie * 111 * 3333 # op de telefoon en druk vervolgens op de belknop. U kunt ook sms'en met de code 3333 naar nummer 111. Als u problemen ondervindt, kan de optie worden geactiveerd in het "Persoonlijke account" van de MTS-abonnee, als u die heeft.

Hoe "Overal in huis" uit te schakelen

Als je de optie niet meer nodig hebt, stuur dan een bericht vanaf je telefoon met de combinatie 33330 naar 111 of bel * 111 * 3333 # door op de belknop te drukken. Je kunt ook "Vind ik overal thuis" uitschakelen in je "Persoonlijke account".

Als u deelneemt aan het "MTS-Bonus"-programma, kunt u de "Like at home_Bonus"-service niet voor geld toevoegen, maar door te betalen met bonuspunten. In dit geval wordt deze optie gratis aangeboden voor een periode van 30 dagen.

Tegen welke tarieven werkt de "Vind ik leuk thuis" optie?

Deze dienst kan sinds juni 2015 geen gebruik meer maken van MTS-abonnees, "Overal in huis" kan niet worden toegevoegd aan het Smart-tarief. De optie wordt automatisch uitgeschakeld wanneer u overschakelt naar dit tarief.

Aanbevolen: