Hoe Een Telefoon Thuis Te Flashen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Telefoon Thuis Te Flashen
Hoe Een Telefoon Thuis Te Flashen

Video: Hoe Een Telefoon Thuis Te Flashen

Video: Hoe Een Telefoon Thuis Te Flashen
Video: Hard Reset и Прошивка Vertex Impress Luck 2024, April
Anonim

Tegenwoordig kunt u de firmware in de telefoons van bijna alle fabrikanten zelfstandig en gratis bijwerken. De telefoon kan zowel in de normale modus als in de dode modus worden geflitst. Het firmwareproces kost niet veel tijd, maar vereist aandacht en nauwkeurigheid. Het is voldoende om het apparaat op de computer aan te sluiten en het programma uit te voeren om de firmware te installeren. Volg dan precies de instructies.

Hoe een telefoon thuis te flashen
Hoe een telefoon thuis te flashen

Het is nodig

Om je telefoon thuis te flashen, heb je nodig: het apparaat zelf, een USB-kabel voor het apparaat, een vaste computer en vooral een beetje geduld. Het is ook noodzakelijk dat het volgende op de computer is geïnstalleerd: het programma voor het flashen van de telefoon en de firmware zelf

instructies:

Stap 1

Momenteel is de markt voor mobiele telefoons zeer divers. De meest voorkomende merken zijn: Nokia, Samsung, Sony Ericsson. De line-up van deze fabrikanten is breed genoeg. Om de telefoonfirmware bij te werken, heb je een programma nodig, dat voor elke fabrikant anders is. Nokia-apparaten kunnen worden geflitst met Phoenix- of JAF-software. Elk Samsung-telefoonmodel heeft zijn eigen programma, maar u kunt het universele Toolbox-programma gebruiken, waarmee u verschillende Samsung-modellen kunt flashen. U kunt Sony Ericsson-apparaten flashen met de volgende programma's: Far Manager, XS++, SETool2Lite.

Stap 2

Wanneer u firmware installeert op een apparaat van een fabrikant, moet u zich aan een paar regels houden. Laad direct voor het installeren van de firmware je telefoon minimaal 50% op, optimaal zodat de accu volledig is opgeladen. Maak kopieën van de informatie die u nodig hebt om te voorkomen dat u gegevens van uw telefoon verliest. Installeer de benodigde software voor het flashen van uw apparaat op uw vaste computer. Installeer de stuurprogramma's voor de firmware, ze zijn individueel voor elke fabrikant en elk model. Nadat u het programma en de stuurprogramma's voor de firmware hebt geïnstalleerd, moet u uw computer opnieuw opstarten. Sluit de kabel aan op een losgekoppelde computer en zet vervolgens de computer aan. Verbind je telefoon met je computer. Voer het firmware-installatieprogramma uit en volg, afhankelijk van de modus waarin u knippert, precies de installatie-instructies. Succes is gegarandeerd als de instructies precies worden opgevolgd. Installeer na het updaten van de firmware de standaardinstellingen op uw apparaat.

Stap 3

Instructies voor het flashen van een telefoon van elke fabrikant, de benodigde programma's, stuurprogramma's en firmwareversies kunnen eenvoudig worden gevonden en gedownload op internet.

Aanbevolen: