Hoe Stuurprogramma Voor Chinese Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Stuurprogramma Voor Chinese Telefoon Te Installeren
Hoe Stuurprogramma Voor Chinese Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma Voor Chinese Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Stuurprogramma Voor Chinese Telefoon Te Installeren
Video: Install Google Play Services on Chinese Smartphone - Easy Way 2024, Mei
Anonim

Ondanks de lage betrouwbaarheid zijn valse telefoons behoorlijk populair. Hun eigenaren moeten, net als gewone telefoongebruikers, bestanden uitwisselen tussen het apparaat en de computer, en hiervoor is niet altijd een stuurprogramma nodig.

Hoe stuurprogramma voor Chinese telefoon te installeren
Hoe stuurprogramma voor Chinese telefoon te installeren

instructies:

Stap 1

Als u een Windows-besturingssysteem gebruikt, installeert u het stuurprogramma voor uw telefoon vanaf de meegeleverde schijf. Controleer het eerst op virussen. Als er geen dergelijke schijf is, download dan het juiste stuurprogramma van de pagin

Stap 2

Als uw computer geen Windows-besturingssysteem heeft, of als u er geen extra programma's op wilt installeren, sluit u het apparaat eenvoudig met de meegeleverde kabel aan op de USB-poort van de machine. Het moet worden gedefinieerd als een kaartlezer.

Stap 3

Als deze methode om de telefoon aan te sluiten niet tot succes heeft geleid en er geen stuurprogramma is, gebruik dan een gewone kaartlezer. Houd er rekening mee dat Chinese telefoons geen hot unmount-functie hebben. Verwijder de kaart alleen als het apparaat is uitgeschakeld.

Stap 4

Zoek uw foto's en video's respectievelijk in de mappen Foto's en Video's. De eerste zijn in JPG-formaat en de laatste zijn in 3GP, zoals bij conventionele mobiele telefoons.

Stap 5

Probeer geen J2ME-applicaties op uw Chinese telefoon te installeren. Er is geen bijbehorende virtuele machine in het apparaat (met zeldzame uitzonderingen). Het accepteert alleen aanvraagbestanden in een speciaal formaat dat in China is ontwikkeld - MRP.

Stap 6

De eerste manier om dergelijke toepassingen te installeren is als volgt. Verwijder op de geheugenkaart (met of zonder stuurprogramma) alle inhoud van de map mythroad. U kunt hiervoor ook de bestandsbeheerder van het apparaat zelf gebruiken.

Stap 7

Zoek het bestand dsm_gm.mrp op internet en plaats het in deze map. Plaats daar ook de bestanden met de applicaties die je nodig hebt. Koppel een van de simkaarten los in de telefooninstellingen en kies vervolgens het USSD-commando * # 220807 #.

Stap 8

Er verschijnt een lijst met toepassingen. Selecteer degene die je wilt en voer het uit. Als de lijst niet verschijnt, schakelt u de simkaart in die u hebt uitgeschakeld en schakelt u de andere uit. Probeer deze opdracht opnieuw in te voeren.

Stap 9

Als deze methode niet heeft geholpen, gaat u als volgt te werk. Start de MRP Store-app op uw telefoon. Werk het automatisch bij naar de nieuwste versie via internet. Bestanden en andere mappen verschijnen weer in de map mythroad. Zoek de mrp240x400-map erin en plaats de mrp-bestanden daar. Verwijder in geen geval het bestand mopo.mrp.

Stap 10

Start MRP Store opnieuw en klik vervolgens op het pictogram in de middelste rij rechts (het toont een joystick met een vinkje). Er verschijnt een lijst met toepassingen. Selecteer degene die je nodig hebt en voer het uit. Of download andere toepassingen door op het pictogram Meer te klikken. Download alleen degenen die gratis zijn, aangezien het onmogelijk is om te betalen voor applicaties uit de MRP Store in Rusland.

Aanbevolen: