Hoe Een USB-stuurprogramma Op De Telefoon Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een USB-stuurprogramma Op De Telefoon Te Installeren
Hoe Een USB-stuurprogramma Op De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Een USB-stuurprogramma Op De Telefoon Te Installeren

Video: Hoe Een USB-stuurprogramma Op De Telefoon Te Installeren
Video: Install android USB Device Drives on windows 7 & 10 | acer laptop | intel usb driver | Dell lenovo 2024, April
Anonim

Installatie van USB-stuurprogramma's is vereist om de computer in staat te stellen te communiceren met een mobiel apparaat in gegevensoverdracht- of modemmodus. Veel fabrikanten leveren speciale aansluitkabels om je computer op je telefoon aan te sluiten. Sommigen van hen omvatten het installeren van stuurprogramma's.

Hoe een USB-stuurprogramma op de telefoon te installeren
Hoe een USB-stuurprogramma op de telefoon te installeren

instructies:

Stap 1

Plaats de meegeleverde cd in uw computer en volg de instructies van de installatiewizard (indien beschikbaar), of installeer handmatig de vereiste USB-stuurprogramma's.

Stap 2

Download het archief met de benodigde stuurprogramma's van de website van de fabrikant van het mobiele apparaat en pak de gedownloade bestanden uit in een map op het bureaublad van uw computer.

Stap 3

Verbind uw mobiele apparaat en computer met behulp van een USB-kabel en wacht tot het nieuwe apparaat wordt gedetecteerd op het computerscherm in het venster Wizard Nieuwe hardware gevonden.

Stap 4

Pas het selectievakje toe op het veld "Installeer vanaf een lijst of specifieke locatie" en klik op de knop "Volgende" om de uitvoering van de opdracht te bevestigen.

Stap 5

Pas het selectievakje toe op het vakje Deze locatie opnemen in het zoekvak en klik op de knop Bladeren om het pad naar de map te openen met de stuurprogrammabestanden die u op uw bureaublad hebt gemaakt.

Stap 6

Klik op Volgende om uw keuze te bevestigen en wacht tot er een nieuw dialoogvenster verschijnt met de mededeling dat de installatie is gelukt.

Stap 7

Klik op de knop "Voltooien" om de toepassing van de geselecteerde wijzigingen te bevestigen en herhaal de bovenstaande procedure in de tool "Wizard nieuwe hardware gevonden".

Stap 8

Wacht tot de wizard verschijnt bij de succesvolle installatie van nieuwe hardware en koppel het mobiele apparaat los.

Stap 9

Sluit de telefoon opnieuw aan op de computer om de bedieningsmodi te controleren en ga naar het hoofdmenu van het Windows-besturingssysteem door op de knop "Start" te klikken om het stuurprogramma van de USB 2.0-hostcontroller te controleren en bij te werken.

Stap 10

Roep het contextmenu van het object "Computer" op door met de rechtermuisknop te klikken en selecteer het item "Besturing".

Stap 11

Vouw de link Hulpprogramma's uit en selecteer de groep Apparaatbeheer.

Stap 12

Ga naar het item "Apparaten op type" in het menu "Beeld" en open het contextmenu van het item "USB 2.0 EHCI-hostcontroller" door met de rechtermuisknop te klikken.

Stap 13

Gebruik de opdracht "Stuurprogramma bijwerken" en selecteer "Automatisch installeren (aanbevolen)".

Stap 14

Klik op de knop "Volgende" om de opdracht uit te voeren en bevestig de toepassing van de geselecteerde wijzigingen door op de knop "Voltooien" te klikken.

Aanbevolen: